84 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Tο FIFA 18 περιέχει πολλά πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο, μαζί με μικρότερες κατηγορίες τους, για να επιλέξεις την ομάδα που θα «χτίσεις» και θα φτάσεις στην κορυφή, όπως και πολλαπλά modes για έναν ή πολλούς παίκτες, online ή όχι! Το αγαπημένο story mode επιστρέφει ως "The Journey: Hunter Returns", όπου ξανά ως ο νεαρός Hunter κυνηγάς τα ποδοσφαιρικά του (σου) όνειρα, ελέγχοντας όλη του την πορεία από το μηδέν έως την κορυφή, και βεβαίως, το ανανεωμένο FIFA Ultimate Team επανέρχεται, με την προσθήκη των ICONS, το οποίο προσφέρει παίκτες του παρελθόντος για χρήση στην ομάδα που δημιουργείς και αγωνίζεσαι, με πρωταγωνιστή τον μυθικό Ronaldo!

Είδος:Sports
Δημιουργός:EA Canada
Πλατφόρμα:PC, PS3, PS4, Switch, Xbox360, XboxOne
91
Dimitris Karamanidis
2017-10-20
Η σειρά έχει πάρει μία πορεία που κάθε χρόνο θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Εάν λοιπόν είχατε αφιερώσει πολλές ώρες στο προκάτοχό του και αναρωτιόσασταν αν αξίζει να κάνετε την μετάβαση στο FIFA 18, τότε η απάντηση μου στο ερώτημα που ενδεχομένως σας "βασανίζει" είναι, σίγουρα ναι.
90
MeLigaLogia
2017-10-18
Πιο θεαματικό volley system, ειδικά animations για τις χαρακτηριστικές κινήσεις... ινδαλμάτων παγκοσμίου εμβέλειας (όχι, δεν έχει αποδοθεί η κεφαλιά Κουτρουμπή), καθώς και έμφαση στην επίδραση της σωματοδομής κάθε παίκτη στο gameplay, είναι μερικά από τα highlights που καθιστούν το δισκάκι του FIFA μονίμως εγκατεστημένο στο tray μας.
85
Μάνος Γρυπάρης
2017-10-16
Για κάθε fan του ποδοσφαίρου και ειδικότερα της σειράς Fifa, η φετινή έκδοση είναι μια αξιόλογη αγορά. Προσφέρει ένα νέο The Journey mode που θα σας κερδίσει με το story του, μεταγραφές με διαπραγματεύσεις γεμάτες ένταση στο Career mode, πιο σωστό σύστημα άμυνας, άρα λιγότερες αδικίες σε single-player και multiplayer και τέλος ένα Ultimate Team στο οποίο...θα κατασκηνώσετε.
85
Μιχάλης Βιλιώτης
2017-10-14
Το FIFA 18 δείχνει πως τολμά κι εμπλουτίζει την συνταγή του κάθε χρόνο με νέα υλικά που μερικές φορές δίνουν μια πιο ωραία γεύση κι άλλες απλά περνούν απαρατήρητα. Η προσθήκες στο FUT αλλά και οι αλλαγές που ήρθαν στο gameplay είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενες και θα γεμίσουν τον χρόνο ακόμα και του πιο απαιτητικού ποδοσφαιρόφιλου.
85
Κυριάκος Στεργιάδης
2017-10-12
Είναι ένα καλύτερο από πέρυσι FIFA; Δε θα μπορούσε να ήταν και αλλιώς. Θα είναι ο ποδοσφαιρικός τίτλος που θα απασχολήσει την πλειοψηφία του κοινού και φέτος; Ναι, εκτός απροόπτου. Είναι όμως η καλύτερη δυνατή έκδοση του FIFA; Μάλλον όχι.
80
Χρήστος Λιάπης
2017-10-10
Μάλλον δεν αποτελεί την καλύτερη απεικόνιση του παιχνιδιού καθ' αυτού, αλλά χωρίς καμία αμφισβήτηση αποτελεί την καλύτερη απεικόνιση του κόσμου και της κουλτούρας του ποδοσφαίρου που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών.
80
Κώστας Βλάχος
2017-10-08
Σε γενικές γραμμές το FIFA 18 δεν είχε τόσες αλλαγές, ώστε να δικαιολογηθεί η κυκλοφορία νέου παιχνιδιού, ενώ πέραν τούτου, τα πράγματα δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικά ... Παρ' όλα αυτά, η δεύτερη θητεία της Frostbite Engine στον τομέα των γραφικών έδωσε τα ρέστα της και σε συνδυασμό με το FUT, μας έκανε να δούμε τον τίτλο με διαφορετικό μάτι.
78
Μίλτος Παγωνίδης (Switch)
2017-10-06
Η ουσία πάντως είναι ότι το FIFA 18 στο Switch παίζει φέτος χωρίς ανταγωνισμό, καθώς με εξαίρεση μια «λειψή» προσαρμογή που τρέχει σε smartphones Android/iOS, είναι το μοναδικό φορητό port του FIFA φέτος. Παράλληλα, η δυνατότητα να στηθεί διπλό παιχνίδι πρακτικά οπουδήποτε, θα δώσει άλλη αξία στα ολιγόλεπτα διαλείμματα στην δουλειά ή στο σχολείο.
72
RooF (Switch)
2017-10-04
Το FIFA 18 στο Switch είναι μια πραγματική εμπειρία FIFA, το καλύτερο φορητό FIFA και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα FIFA που έχουν βγει μέχρι σήμαρα στο σύστημα της Nintendo. Αν η φορητότητα είναι προτεραιότητα για εσάς τότε η επιλογή του είναι μονόδρομος. Αν όμως παίζετα κατά κύριο λόγο στο σπίτι και υπάρχει διαθέσιμο ένα ps4 ή ένα xbox one δε μπορώ παρά να προτείνω να πάτε για την καλύτερη δυνατή έκδοση του του παιχνιδιού.
70
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
2017-10-02
Έχοντας το μάτι στραμμένο στο mobile κομμάτι, αδιαμφισβήτητα, το FIFA 18 είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχουμε δει ποτέ σε φορητή συσκευή, δίχως να παραβλέπουμε τις επιδόσεις του στη μεγάλη οθόνη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση