70 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μεταφερθείτε στις κατακόρυφες πόλεις ενός απομακρυσμένου μέλλοντος και πολεμήστε για να πάρετε τον έλεγχο μιας μυστηριώδους "smart matter" (έξυπνης ύλης) που κυριεύει τον κόσμο και ξεσηκώνει τις ορδές των εχθρών που έχουν μολυνθεί από την ύλη.

Είδος:Platformer, Shooter
Δημιουργός:Housemarque
Πλατφόρμα:PS4
80
Αιμιλιανός Μάντικας
4Gamers
2017-11-20
Αποτελεί ένα πολύ αξιόλογο side-scrolling, sci-fi, shooterπαιχνίδι, που γενικά μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και η σχέση ποιότητας-τιμής είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.
75
Panzerfaust
game2.0
2017-08-18
Είναι ίσως το πιο πλήρες παιχνίδι της Housemarque ως προς τους gameplay μηχανισμούς. Δυστυχώς, η μικρή του διάρκεια σε συνδυασμό με την τιμή του είναι πρόβλημα. Αν το πετύχετε σε χαμηλότερη τιμή πάντως σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή.
75
Χριστίνα Χατζημανώλη
gameslife
2017-08-16
Η τελική μου άποψη για το παιχνίδι είναι ότι αξίζει να το δοκιμάσεις αν είσαι λάτρης των side-scrolling shooter παιχνιδιών, αλλά και των retro games, ενώ αν σου αρέσουν τα παιχνίδια που ανέφερα παραπάνω (Dead Space, Portal κ.λπ.) σίγουρα θα βρεις κάτι όμορφο στο Matterfall. Αν, όμως, ψάχνεις αυτό το κάτι "νέο" σε κάθε game που παίζεις, τότε ίσως να μην είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για σένα.
70
Michalis Fragkos
BUSTED.GR
2017-08-14
Προσφέρει συνολικά γύρω στις τρεις ώρες ενασχόλησης σε κανονικό επίπεδο δυσκολίας, εκρήξεις αδρεναλίνης και όμορφες στιγμές που όμως δε διαρκούν πολύ και έχουν μικρές τάσεις επανάληψης.
70
Βασίλης Γεωργακόπουλος
enternity
2017-08-12
Καταφέρνει σχεδόν να μην έχει ψεγάδι στα ουσιώδη και ξεχνάει να βάλει περισσότερο περιεχόμενο. Υπάρχουν πάντα ελπίδες για προσθήκη με updates, όμως αυτή τη στιγμή ο τίτλος έχει μεγάλη ψυχή αλλά πήλινα πόδια. And that is the Μatter.
70
Kefis Panagiotis
NewGame
2017-08-10
Στο ένα μέρος της ζυγαριάς έχουμε το sci-fi σκηνικό, το γρήγορο ρυθμό και την απίστευτη μουσική, ενώ από την άλλη έχουμε την μικρή διάρκεια, τον πολύπλοκο χειρισμό,την απουσία co-op και το μηδενικό replay value. Δυστυχώς, η ζυγαριά γέρνει ελάχιστα προς τα αρνητικά, χωρίς να σημαίνει ότι είναι ένα κακό παιχνίδι.
70
Γιώργος Νικολαΐδης
PSADDICT
2017-08-08
Άλλη μια καλή δημιουργία από τη Housemarque, που όμως δε φτάνει στα επίπεδα των προηγούμενων τίτλων. Το Matterfall είχε δημιουργήσει προσδοκίες, στις οποίες τελικά δε καταφέρνει να ανταποκριθεί πλήρως, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ένα καλό παιχνίδι ειδικά για το κοινό της εταιρείας.
70
Άρης Φουρναράκης
VideoGames24
2017-08-06
Παρά τη μικρή διάρκεια του, τον περίπλοκο χειρισμό του και την τραγική δυσκολία του σε κάποιες στιγμές, δεν παύει να είναι ένας πολύ όμορφος τίτλος, με τον οποίο θα περάσετε πέντε ώρες γεμάτες ύβρεις, αλλά και ιαχές ικανοποίησης.
63
Ανδρέας Γρυπάρης
GAMEWORLD
2017-08-04
Τα όποια καλά στοιχεία του Matterfall περιορίζονται στον οπτικοακουστικό τομέα του και δυστυχώς στο κομμάτι του gameplay δεν συναντάμε καμία απολύτως καινοτομία.
60
Θάνος Τσομπάνης
GAMEOVER
2017-08-02
Η έλλειψη χρόνου και μειωμένου budget σε σχέση με άλλους τίτλους της εταιρείας είναι στοιχεία εμφανή παντού και η αγορά δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη από έναν ακόμα 2D twin-stick shooter τίτλο -πόσο μάλλον από έναν που δεν στέκεται στο ύψος του ονόματος των δημιουργών του και των προηγούμενων προσπαθειών τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση