60 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Από την αρχή του χρόνου, οι πολεμιστές συμμάχησαν για να καταπολεμήσουν το κακό. Τώρα ... οι χαρακτήρες Mii πρέπει να δώσουν turn-based μάχες για να σώσουν την Miitopia. Οδηγήστε την ομάδα των χαρακτήρων Mii ενάντια στον Dark Lord και δώστε πίσω τα κλεμμένα πρόσωπα των πολιτών της Miitopia. Σε αυτές τις άγριες, αλλά παραδοσιακές RPG μάχες, οι σχέσεις μεταξύ των μελών της ομάδας σας επηρεάζουν το αποτέλεσμα.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:3DS
60
Παναγιώτης Πετρόπουλος
2017-10-04
Το Miitopia προσπαθεί να παντρέψει στοιχεία (J)RPG με εκείνα ενός Social Simulator, αλλά λίγο το ανάλαφρο στιλ του, λίγο τα πεζά σημεία σε gameplay και ιστορία, του βάζουν εμπόδια στο να πετύχει τον εν λόγω συνδυασμό. Ενώ υπάρχουν μπόλικα πράγματα να κάνετε και ως side quests και activities (όπως π.χ. να ταΐσετε τους χαρακτήρες ή να συσφίξεις τη μεταξύ τους σχέση ώστε να αποδίδουν καλύτερα στις μάχες), το παιχνίδι, από ένα σημείο και μετά, στηρίζεται μονάχα στο χιουμοριστικό κομμάτι των Mii.
60
Παναγιώτης Τριάντης
2017-10-02
Σε αντίθεση με άλλους τίτλους της εταιρείας, παρόλο που είναι καλοφτιαγμένος, βλέπουμε πως ο τίτλος είναι καθαρά χιουμοριστικός και δεν έχει δοθεί αρκετή έμφαση στα υπόλοιπα στοιχεία του. Από τη μία προσφέρει γέλιο, από την άλλη αρκετά σύντομα γίνεται επαναλαμβανόμενο και βαρετό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση