81 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Sine Mora EX είναι ένα side-scrolling shooter που δοκιμάζει με μοναδικό τρόπο τις ικανότητες των παιχτών, με αποφασιστικό παράγοντα τον χρόνο. Πρόκειται για ένα υπέροχο shoot'em up που διαθέτει Story Mode με συναρπαστική ιστορία, αλλά και Arcade Mode με gameplay που θα ικανοποιήσει τους φίλους του είδους. Το Story Mode μπορεί να παιχθεί και σε local co-op mode.

Είδος:Action, Shooter
Δημιουργός:Digital Reality
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
90
Σταύρος Λιναρδάκος
2017-08-18
Το Sine Mora Ex είναι κατά τη γνώμη μας μια άρτια σχεδιασμένη, προσεγμένη και πλήρης πρόταση για τους φίλους του είδους, μιας και η πληθώρα των επιλογών και η ικανοποιητική πρόκληση είναι σε θέση να προσφέρουν αρκετές και απολαυστικές ώρες ενασχόλησης.
85
Πέτρος Κυπραίος
2017-08-16
To Sine Mora EX αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα και αναμφίβολα o τίτλος των Grasshopper Manufacture και Digital Reality αποτελεί από τους καλύτερους εκπροσώπους του shoot 'em up genre.
85
Αναγνωστόπουλος Φώτης
2017-08-14
Αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό καταιγιστικής δράσης και old school αισθητικής και gameplay, τα οποία ωστόσο παρουσιάζονται μέσα από ένα άρτιο οπτικό περιβάλλον το οποίο δικαιώνει την επιλογή της THQNordic να προχωρήσει σε μία remastered έκδοση του εν λόγω τίτλου.
85
Πάνος "Calm Dreamer" Αλεξόπουλος
2017-08-12
Τεχνικά έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Καλοσχεδιασμένα γραφικά, καλό ήχο και μηδενικό frame drop. Ο χειρισμός είναι απλός.
82
Παντελής Δασκαλέλος
2017-08-10
Ένα καταιγιστικό bullet hell shoot 'em up για σκληροπυρηνικούς παίκτες.
80
person
2017-08-08
Το Sine Mora Ex είναι μία ποιοτική επανέκδοση ενός ήδη πολύ καλού τίτλου. Όχι, δεν είναι για όλους, κυρίως εξαιτίας της μεγάλης δυσκολίας του. Παραμένει όμως ένα από τα καλύτερα side-scrolling shooters που κυκλοφορούν και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για τους φανατικούς του είδους.
80
Άρης Βασιλόπουλος
2017-08-06
Το Sine Mora EX αποτελεί ένα μικρό διαμαντάκι που φέρνει ατελείωτη δράση και κάποια δείγματα νοσταλγίας.
75
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2017-08-04
Ο ανανεωμένος τίτλος της THQNordic επιστρέφει για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ώρες πτήσεων, καταστροφής και ασταμάτητης έντασης και διασκέδασης.
75
Άρης Φουρναράκης
2017-08-02
Το Sine Mora EX ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς πάρα τα ελαττώματα του, βρίσκεται σε ένα αρκετά καλό επίπεδο τόσο τεχνικά, όσο και από την άποψη του gameplay.
74
Γιάννης Μοσχονάς
2017-08-01
Διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και animations, υψηλό frame rate και ποιοτικό soundtrack ώστε να μην χρειάζεται να κλείνετε τα αυτιά σας μετά από μια ώρα παιχνιδιού όπως συμβαίνει σε άλλους τίτλους. Είναι ικανό να μαγέψει ακόμα και αμύητους στο είδος με το καθαρόαιμο gameplay του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση