73 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ριχτείτε σε μια μαγική στρατιωτική εκστρατεία, όπου ο θεϊκός συγχρονισμός και ρυθμός είναι τα πάντα για τη φυλή των Patapon. Διωγμένος από το σπίτι του από τον σατανικό στρατό των Zigoton, αυτός ο αριστοκρατικός πολιτισμός περιμένει να ηχήσουν τα τύμπανα του πολέμου του Almighty. Τώρα, μπορείτε να ελέγξετε αυτό το πανίχυρο εργαλείο για να κατευθύνετε τους Patapon εναντίον των εχθρών τους και μετά πίσω στην πατρίδα τους.

Είδος:Action, Music and Rhythm, Platformer
Δημιουργός:Japan Studio/On-Core Software
Πλατφόρμα:PS4
82
Μίλτος Παγωνίδης
2017-08-14
Όσοι διαθέτουν ήδη τον πρωτότυπο τίτλο, θα πρέπει απλά να αναρωτηθούν αν είναι τόσο σημαντική για αυτούς η μετάβαση στην υψηλότερη ανάλυση. Οι υπόλοιποι θα απολαύσουν ένα casual-rythym game με ευφάνταστη παρουσίαση που ελπίζουμε στο μέλλον να απασχολήσει ξανά την Sony με ένα καινούργιο όμως τίτλο.
76
Dimitris Karamanidis
2017-08-12
Αν δεν αντέχετε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες καλό να το σκεφτείτε δύο και τρεις φορές περισσότερο πριν ασχοληθείτε μαζί του αλλά οι οπαδοί της σειράς είναι σίγουρο πως θα το ευχαριστηθούν.
75
Ελένη Δρίβα
2017-08-10
Είναι ένα πρωτότυπο rhythm παιχνίδι, διασκεδαστικό για σχεδόν κάθε ηλικία, ενώ προσφέρεται σε δίκαια τιμή για το περιεχόμενο του.
70
Γιάννης Σιδηρόπουλος
2017-08-08
Αν κάποιος δεν το είχε παίξει στο PSP σίγουρα θα ήταν κάτι διαφορετικό και ευχάριστο για να δοκιμάσει, εφόσον δεν κυκλοφορούν πολλά Rhythm games και πιθανότατα είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Για όσους το είχαν δοκιμάσει, δεν θα το συνιστούσαμε, καθώς όπως είπαμε είναι ικανό να ξυπνήσει αναμνήσεις, αλλά μέχρι εκεί, δεν προσφέρει κάτι το παραπάνω.
70
Κωνσταντίνος Ζαγγανάς
2017-08-06
Μερικές ώρες διασκεδαστικού, ρυθμικού και συνάμα ξεκούραστου gaming, στις οποίες ο χρήστης μπορεί να απολαύσει μία αμφίρροπη περιπέτεια χρησιμοποιώντας τις στρατηγικές του δεξιότητες.
70
BFmarvog
2017-08-04
Είναι ένας τίτλος που άξιζε την επανακυκλοφορία του σε αυτή την remastered έκδοση καθώς αυτός ο μοναδικός συνδυασμός διαφόρων ειδών σε ένα ρυθμικό παιχνίδι δεκαετίας, αναδεικνύει τον υψηλό δείκτη δημιουργικότητας των προγραμματιστών μέχρι και σήμερα.
70
Αριστοτέλης Τσουραπάς
2017-08-02
Ένα αξιόλογο rhythm game και παρά την πρωτοτυπία του, όχι και ιδιαίτερα διασκεδαστικό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση