59 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Tacoma είναι ένα sci-fi adventure που διαδραματίζεται σε ένα διαστημικό σταθμό υψηλής τεχνολογίας το έτος 2088. Ερευνήστε λεπτομερώς για τις συνθήκες ζωής και εργασίας του πληρώματος και τις αιτίες της τελικής καταστροφής.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Fullbright
Πλατφόρμα:PC, PS4 (2018), XboxOne
85
Βασίλης Τατσιόπουλος
2017-12-08
Το Tacoma μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο παιχνίδι της Fullbright, το Gone Home, όμως έχει και πολλές διαφορές. Έχει εξελίξει αρκετές από τις ιδέες του προκατόχου του και μας παρουσιάζει μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας, με μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η εταιρεία πειραματίστηκε ξανά με το μέσο και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει.
82
Παντελής Δασκαλέλος
2017-12-06
Ένα γοητευτικό sci-fi Adventure που καταφέρνει να αναπτύξει επαρκώς τους χαρακτήρες της ιστορίας και να θέσει αρκετά καίρια κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, παρά τη σύντομη διάρκειά του.
69
Γιάννης Σιδηρόπουλος
2017-12-04
Παρ' ότι είχε προοπτικές να λάμψει με το βάθος του σεναρίου του και το διαφορετικό gameplay, οι υπόλοιποι τομείς το υποβάθμισαν και το κράτησαν στα γήινα επίπεδα που τόσο πολύ προσπάθησαν εκεί στην Fullbright να αποφύγουν.
0
Adventure's Index
2017-12-02
Το καλό μ' αυτές τις interactive σαβουροκυκλοφορίες είναι ότι μπορείς να τις απολαύσεις μέσα από τις οθόνες του YouTube.....
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση