72 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα κλασικό platformer δύο διαστάσεων, με παζλ και μάχες με άγρια θηρία της ζούγκλας, το Hey! Pikmin ρίχνει τον Captain Olimar στα... βαθιά, με τα μπλε Pikmin να τον βοηθούν με το κολύμπι, τα κόκκινα να προσφέρουν αντίσταση στη φωτιά, τα κίτρινα να σκαρφαλώνουν σε ψηλά μέρη και τα φτερωτά να του... χαρίζουν φτερά! Χρησιμοποίησε δημιουργικά την βοήθεια των Pikmin και φτάσε ως το τέλος της περιπέτειάς σου!

Είδος:Action, Puzzle
Δημιουργός:Arzest
Πλατφόρμα:3DS
80
Νικήτας Καβουκλής
2017-10-06
Το Hey!Pikmin είναι ένας τίτλος που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας και θα σας προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης. Όπως προαναφέρθηκε, το πάντρεμα μεταξύ τεχνικού τομέα και gameplay δεν είναι ιδανικό, όμως είναι βέβαιο πως οι παλαιότεροι θα κάνουν μια παραχώρηση υπέρ του gameplay.
75
Κώστας Παπαμήτρου
2017-10-04
...μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον νέων σε ηλικία παικτών, παικτών που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τη σειρά, ενώ ακόμα και βετεράνοι της σειράς μπορούν να βρουν στοιχεία που θα τους κάνουν να το απολαύσουν.
60
GLAROS
2017-10-02
Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα χαλαρού gameplay χωρίς ένταση και δυνατές συγκινήσεις. Εάν σας αρέσουν τα Pikmin προσθέστε το game στην συλλογή σας. Hey!Pikmin
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση