85 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Κλειστές στροφές, ανάποδες πτήσεις που γυρνούν το στομάχι και απότομες πτώσεις - είστε έτοιμοι για την γκαζωμένη επιστροφή του WipEout που θα σας κόψει την ανάσα; Γεμάτο με όλο το περιεχόμενο από το WipEout HD, το WipEout HD Fury και το WipEout 2048, το Omega Collection παρουσιάζει 26 πίστες που αντιστρέφονται, 46 μοναδικά σκάφη, άπειρες λειτουργίες παιχνιδιού και έναν μουσικό συνδυασμό από νέα και κλασικά κομμάτια.

Είδος:Racing
Δημιουργός:Sony XDev, Clever Beans & EPOS Game Studios
Πλατφόρμα:PS4
100
Κώστας Φάρκωνας
2017-06-20
Είναι ένα remake που αξίζει, από όλες τις πλευρές, μία θέση στην συλλογή κάθε κατόχου PS4 (και ασυζητητί κάθε κατόχου PS4 Pro). Πόσα remakes καταλήγουν να θεωρηθούν must-buy; Ακριβώς!
95
Απόστολος Δρέζος
2017-06-19
Άπειρο content, φανταστική παρουσίαση και - το σημαντικότερο όλων - μια ζωντανή ΑΙ, που καταστούν τη συνολική εμπειρία κάτι που ψάχνει ορισμό σε Zen, Nirvana, Utopia ή όποια άλλη περιγραφή ψυχικής τελείωσης κι αισθησιακής κορύφωσης επιλέξετε εσείς να ανασύρετε από κάποιο λεξικό.
92
Δημήτρης Θωμαδάκης
2017-06-18
Ούτε τυπικά δεν θα έπρεπε να αναρωτηθείτε αν αξίζει η αγορά του Wipeout: Omega Collection! Το Wipeout αποτέλεσε ένα από τα best-seller games του πρώτου PlayStation, και για καλό λόγο. Αυτή είναι η κορυφαία έκδοση που κυκλοφόρησε ποτέ, με 4K γραφικά, περιλαμβάνοντας όλες τις πίστες και όλα τα οχήματα που υπήρξαν ποτέ στην ιστορία του Wipeout franchise.
90
Kefis Panagiotis
2017-06-16
Είναι το καλύτερο στο είδος του και δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή κανενός. Το ταξίδι με τα φουτουριστικά σκάφη αξίζει και με το παραπάνω!
87
Dimitris Karamanidis
2017-06-14
Είναι μια remaster συλλογή που αξίζει και δικαιολογεί και την κυκλοφορία της αλλά και την budget τιμή εκκίνησής της.
85
Λεωνίδας Πάτρας
2017-06-10
Αυτή η "αγνή" δράση, η ταχύτητα και το γενικότερο περιεχόμενο του WipEout Omega Collection, ιδιαίτερα όταν έρχεται με μια τέτοια προσιτή τιμή είναι κάτι που θα δεν θα μπορούσα να μην προτείνω στους λάτρεις της ταχύτητας.
83
Παντελής Δασκαλέλος
2017-06-08
Εάν μέχρι σήμερα δεν είχατε την τύχη να μυηθείτε στον κόσμο του Wipeout, η απόκτηση της εν λόγω συλλογής κρίνεται επιβεβλημένη.
80
Δημήτρης Βασιλάκης
2017-06-06
Σε καθαρά gaming όρους το Omega είναι ένα από τα καλύτερα remaster/remake που μπορεί να αναζητήσει κανείς στις μέρες που η σωστή μεταφορά δεν είναι και πολύ εύκολο πράγμα.
80
Γιώργος Οικονόμου
2017-06-04
Aποτελεί μια οπτικά πανέμορφη και "παικτικά" ομαλότατη εμπειρία sci-fi αγώνων ταχύτητας.
79
Μάνος Γρυπάρης
2017-06-02
Η Sony δεν "ίδρωσε" ιδιαίτερα για να το αναπτύξει. Έστησε ένα user interface με τα τρία games, εφάρμοσε επιτυχημένα multiplayer modes, αλλά ο τομέας του gameplay παρέμεινε αυτούσιος. Συνεπώς όσοι δεν έχετε παίξει τα τρία αυτά games τιμήστε το, διαφορετικά δεν θα βρείτε κάτι το νέο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση