86 Βαθμολόγιο
με βάση 20 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ετοιμάστε τις γροθιές σας για την επική αποκορύφωση του εικοσαετούς κύκλου αίματος των Mishima, καθώς αποκαλύπτετε τους λόγους πίσω από αυτή την αιώνια φιλονικία. Το TEKKEN 7 παρουσιάζει εκπληκτικές τρισδιάστατες και κινηματογραφικές μάχες, αλλά και συγκλονιστικές μονομαχίες που βασίζονται σε καινοτόμους μηχανισμούς μάχης.

Είδος:Fighting
Δημιουργός:Bandai Namco
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
95
Σήφης Χαβρεδάκης
2017-06-20
Είναι εξαιρετικό και αποτελεί τον καλύτερο τίτλο της αγαπημένης μας σειράς.
94
Βάσσια Βασιλαδιώτη
2017-06-18
Προσωπικά βάσει gameplay τον κατατάσσω ως τον καλύτερο τίτλο της σειράς, όχι γιατί είναι καινοτόμος αλλά επειδή οι μηχανισμοί που εισάγει είναι τόσο αρμονικοί ώστε με κάνουν να αναρωτιέμαι πως και δεν υπήρχαν τόσο καιρό στη σειρά.
92
Μίλτος Παγωνίδης
2017-06-16
Δείχνει και τρέχει άψογα ενώ οι ραφιναρισμένοι του μηχανισμοί είναι απίστευτα προσιτοί και για τους παλαίμαχους αλλά και για τους νέους φίλους του παιχνιδιού. Συνίσταται ανεπιφύλακτα σε όποιους ψάχνουν το καλύτερο ανταγωνιστικό beat' em up των τελευταίων ετών.
90
Κώστας Φάρκωνας
2017-06-14
Είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κορυφαία δείγματα του είδους ανεξαρτήτως φορμά και ήδη διεκδικητής για τον τίτλο του καλύτερου fighting game του 2017.
90
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2017-06-12
Το Tekken 7 αποτελεί ορόσημο στη σειρά Tekken και πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους στον χώρο των fighting games. Το μοναδικό στυλ του σε σχέση με τον ανταγωνισμό το τοποθετεί σε μία ξεχωριστή κατηγορία, όχι μόνο λόγω του 3D στοιχείου του, αλλά και της δυσκολίας του.
85
Αναγνωστόπουλος Φώτης
2017-06-10
Αποτελεί έναν τίτλο με εθιστικό gameplay το οποίο σίγουρα δικαιώνει με το αποτέλεσμα του την Bandai Namco και την υπομονή που έδειξαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας μέχρι να φθάσει ο τίτλος στις κονσόλες.
85
Απόστολος Δρέζος
2017-06-08
To Story Mode είναι μονάχα ορεκτικό για τις multiplayer αναμετρήσεις απύθμενου βάθους, αποτέλεσμα ενός συστήματος μάχης που ωριμάζει και τελειοποιείται για πάνω από 20 χρόνια και που δύσκολα μπορεί να δεχτεί αλλαγές ριζικής φύσεως. Το δε άφταστο customization βοηθά στο να αναδειχθεί η μοναδικότητα του κάθε παίκτη. Απολαύστε όλα αυτά παρέα με έναν άριστο τεχνικό τομέα στο - απ' ό,τι φαίνεται - καλύτερο Tekken μετά το τρίτο κι αφεθείτε στην ανακούφιση που προσφέρει η διαπίστωση ότι το 3D fighting είδος δεν έχει σβήσει ακόμα.
84
Χριστιάνα Θάνου
2017-06-06
Προσφέρει ένα σωστό και δομημένο fighting στις κονσόλες όγδοης γενιάς και φυσικά την εμπειρία του Tekken στους φανς της σειράς. 
80
Δημήτρης Σαλαμάρας
2017-06-04
Το Tekken 7 αποτελεί μία θαυμάσια εξέλιξη για την σειρά με κάποια μικρά στραβοπατήματα.
78
Χρήστος Χατζησάββας
2017-06-02
Οι μηχανισμοί μάχης του είναι στην κορυφή του είδους, και αν απλώς σου αρέσει να πολεμάς και να εξασκείσαι για να γίνεις ο καλύτερος, μπορείς να το πράξεις είτε μόνος, online και offline, είτε με τον κολλητό σου και ένα ακόμη χειριστήριο. Προσφέρει, δηλαδή, το πλήρες πακέτο, όμως καταφέρνει να σου δημιουργεί ένα «κενό». Και η ιστορία των Mishima τελειώνει όχι με ένα δυνατό μπαμ, αλλά με έναν ψίθυρο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση