72 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ναυαγισμένοι σε ένα μυστηριώδες νησί με καμιά μνήμη από το παρελθόν σας, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας - και την καθοδήγηση μιας φιλικής αλεπούς - για να ξεκλειδώσετε τα μυστικά που είναι θαμμένα κάτω από τα πανάρχαια ερείπια του.

Είδος:Adventure, Puzzle
Δημιουργός:Tequila Works
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
90
Gogos
2017-06-18
Το Rime μπορεί να παρομοιαστεί με ένα τρενάκι συναισθημάτων που, γεμάτο με απότομα σκαμπανεβάσματα, αλλάζει διαθέσεις εν ριπή οφθαλμού τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σας καλεί να γίνετε επιβάτης του. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
90
Σπύρος Μπλιάγκος
2017-06-16
Όσοι ψάχνουν για ψυχή και δεν έχουν αποκόψει ακόμα τους δεσμούς με το παιδί, με το λερωμένο απ' το χώμα μούτρο μέσα τους, ας σπεύσουν για μια σύντομη μεν, αλλά δυνατή εμπειρία. Το όνομα της Tequila Works, προσωπικά το κρατάω ως μεγάλο στοίχημα για το μέλλον.
80
Σάκης Καρπάς
2017-06-14
Είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι, με έξυπνους γρίφους, διακριτική, αλλά δυνατή και συγκινητική εξέλιξη στην ιστορία, εξαιρετικό εικαστικό τομέα, άρτια γραφικά και με ένα από τα καλύτερα soundtracks που θα ακούσετε φέτος σε παιχνίδι.
78
Κατερίνα Κούζα
2017-06-12
Πρόκειται για ένα μαγευτικό ταξίδι που σας περιμένει και οι φίλοι των ατμοσφαιρικών παιχνιδιών περιπέτειας δεν πρέπει να χάσουν σε καμία περίπτωση!
78
Γιάννης Μοσχονάς
2017-06-10
Είναι ένα παραμυθένιο game με αφθονία περιοχών για να εξερευνήσετε. Ο κόσμος του είναι ένας θρίαμβος της δημιουργικής φαντασίας και ο φωτισμός του σε συνδυασμό με τα λιγοστά αλλά απίθανα πλάσματα που τον κατοικούν σας επιφυλάσσουν έντονες συγκινήσεις.
75
Αναγνωστόπουλος Φώτης
2017-06-08
Αποτελεί ένα μαγευτικό εγχείρημα από την Tequila Works, το οποίο σίγουρα αξίζει τον χρόνο σας, παρά τα όποια τεχνικά του ζητήματα.
67
Μαρίλη Νίκολη
2017-06-06
Δεν περνάει απαρατήρητο, όμως δεν καταφέρνει να κάνει και την μεγάλη έκπληξη που περιμέναμε.
52
GLAROS (Switch)
2017-06-04
Η μεταφορά του game από τα άλλα συστήματα έγινε πρόχειρα και αυτό φαίνεται στο οπτικό κομμάτι, τον χειρισμό και γενικά στη συνολική εικόνα του game στην οθόνη μας.
40
Adventure's Index
2017-06-02
Η Lara της δεκαετίας του '90 είναι εδώ! Μεταμορφωμένη σε μικρό αγόρι και με πιο εύκολο ρεπερτόριο, αλλά και με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κάνανε τόσο αγαπητή! Όποιος την πεθύμησε, μπορεί να πάει να την συναντήσει στο Rime.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση