91 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Mario Kart 8 φέρνει την «αντιβαρύτητα» στον κόσμο των αγώνων ταχύτητας. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείς να οδηγήσεις σε κάθετους τοίχους και σε οροφές, με αποτέλεσμα οι πίστες και οι διαδρομές να έχουν πλέον σχεδιαστεί σε νέες, απρόσμενες κατευθύνσεις. Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς σε αγώνες δρόμου προς όλες τις διαστάσεις;

Είδος:Racing
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:Switch
95
Marioland (Switch)
game2.0
2017-05-20
Αποτελεί το πλουσιότερο σε περιεχόμενο και βάθος kart racer μέχρι τώρα, με πολλούς χαρακτήρες και πίστες, ποικίλους τρόπους για multiplayer ακόμα και για αρχάριους παίκτες και διάφορες βελτιώσεις.
95
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
Unboxholics.com
2017-05-18
Είναι κατά την άποψή μου το πληρέστερο και καλύτερο Mario Kart όλων των εποχών.
94
Braveheart1980 (Switch)
ninty.gr
2017-05-16
Έχουμε 48 πίστες, 42 χαρακτήρες, 8 battle arenas, 5 διαφορετικά battle modes, εντατική multiplayer δράση και όλα αυτά με την ικανότητα να το παίρνουμε παντού και πάντα μαζί μας χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα. Ουφ! Θέλετε και άλλα για πάτε να το αγοράσατε άμεσα;
92
Μίλτος Παγωνίδης (Switch)
gameslife!
2017-05-14
Το νέο content δεν δικαιολογεί την εκ νέου αγορά του τίτλου σίγουρα – όσοι όμως θέλουν να εκμεταλλευτούν την φορητότητα του Switch ή περίμεναν πως και πως το ανανεωμένο Battle Mode, το μόνο βέβαιο είναι δεν θα απογοητευτούν καθόλου με την αγορά του Deluxe.
90
Μάνος Βέζος (Switch)
Enternity.gr
2017-05-12
Tο Mario Kart 8 Deluxe πείθει πως είναι το καλύτερο kart racer στην αγορά, αν και δύσκολα θα πίστευε κανείς το αντίθετο. Μπορεί να μην είναι ολοκαίνουριος τίτλος, αλλά αυτό ξεπερνιέται και λόγω ποιότητας όσο και λόγω της νέας διάστασης που παίρνει το multiplayer χάρη στις ιδιαιτερότητες του Switch.
90
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
GameOver.gr
2017-05-10
Το μεγάλο roster χαρακτήρων, οι μπόλικες πίστες, το ανανεωμένο Battle Mode και η δυνατότητα local multiplayer με ένα χειριστήριο και μια κονσόλα είναι αυτά τα στοιχεία που το καθιστούν το καλύτερο Mario Kart παιχνίδι μέχρι στιγμής, μια άκρως προτεινόμενη επιλογή για τους κατόχους Switch και μια πρόγευση για το πώς μπορεί να είναι το Mario Kart 9.
90
Σήφης Χαβρεδάκης (Switch)
IGN Greece
2017-05-08
Σίγουρα είναι από τους "must" τίτλους για το Nintendo Switch και δεν θα πρέπει να λείψει από κάποια συλλογή, ειδικά τώρα που δεν έχουμε και πάρα πολλές επιλογές παιχνιδιών στη φορητή κονσόλα, είναι μία καλή στιγμή για να το αποκτήσετε.
90
Παναγιώτης Τριάντης (Switch)
VideoGames24
2017-05-06
Μπορεί να μην είναι απαραίτητη η αγορά για όσους το απόλαυσαν στο Wii U, ωστόσο όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν μαζί του, τολμάμε να πούμε πως ΠΡΕΠΕΙ να το δουν.
86
Παντελής Δασκαλέλος (Switch)
GameWorld
2017-05-04
Η Nintendo κάνει ένα βήμα παραπέρα και προσθέτει αρκετά νέα modes, stages και χαρακτήρες στο δημοφιλές arcade Racing της. Ο κυριότερος πάντως λόγος -τουλάχιστον κατά την δική μας άποψη- για να αποκτήσετε το Mario Kart 8 Deluxe είναι ότι σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μια από τις καλύτερες δουλειές της ιαπωνικής εταιρείας, με όποιον τρόπο επιθυμείτε.
80
MeLigaLogia (Switch)
Με λίγα λόγια
2017-05-02
Ο «πλουμιστός» arcade racing τίτλος της Nintendo δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο ρεαλισμός πάει περίπατο και στη θέση του οδηγού στρογγυλοκάθεται η διασκέδαση, η καζούρα και οι ξέφρενοι ρυθμοί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση