81 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
7.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Full Throttle είναι ένα κλασικό graphic adventure που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1995 από την LucasArts και αφηγείται τις περιπέτειες του σκληροτράχηλου μηχανόβιου Ben Throttle. Είκοσι χρόνια μετά, ο Ben επιστρέφει μέσω της Remastered έκδοσης του τίτλου, με ανανεωμένα 3D γραφικά υψηλής ανάλυσης και βελτιωμένα ηχητικά εφέ.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Double Fine Productions
Πλατφόρμα:PC, PS4, PSVita
90
Constantine_R
2017-05-16
Έχουμε να κάνουμε με μια remastered έκδοση που έκανε τα απολύτως απαραίτητα και αυτά αρκούν για να δώσουν άλλα 20 χρόνια ζωής σε αυτό το διαμαντάκι.
90
tELeStic
2017-05-14
Η Double Fine μας εκπλήσσει ευχάριστα με το Full Throttle Remastered. Η όποια επεξεργασία έχει γίνει στο Full Throttle είναι καλοδουλεμένη, προσεγμένη, χωρίς προβλήματα, bugs ή ατέλειες. Πρόκειται για ένα διαμάντι που πέρασε από καθαρισμό και πλέον λάμπει με όλα του τα καράτια.
85
Βασίλης Καμακάρης
2017-05-12
Αν είσαι ένας παλιός του είδους και λατρεύεις το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι σίγουρο πως θα το έχεις ήδη στα χέρια σου. Αν είσαι νέος από την άλλη και θες να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στα adventure games, η Double Fine απλώνει το χέρι της για μια περιπέτεια με μπόλικα γκάζια.
83
Μάνος Καρκαλέμης
2017-05-10
Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα παιχνιδιού που διαθέτει χαρακτήρα και ψυχή. Κι ως εκ τούτου η νέα αυτή remastered version του είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη, φανερώνοντας ότι πραγματοποιήθηκε με μεράκι και σεβασμό από μεριάς του Tim Schafer και των συνεργατών του.
80
Ζήσης Παρασκευαΐδης
2017-05-08
Ζωγραφισμένα στο χέρι υψηλής ανάλυσης γραφικά, νέα 3d μοντέλα, remixed ήχος, commentary, artwork, επιλογές για retro/remastered γραφικά και ήχο και στην καρδία του ένα adventure που αγαπήθηκε όσο λίγα από το θυσαυροφυλάκιο της Lucas Arts.
80
Θοδωρής Μακρής
2017-05-06
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της χρυσής εποχής της LucasArts και των adventure games. Το remaster του αποτελεί απλά μια αφορμή για τους λάτρεις του είδους να το επαναλάβουν και μία πολύ καλή ευκαιρία για τους νεότερους για να έρθουν σε επαφή με το είδος.
70
Νικήτας Καβουκλής
2017-05-04
Ακόμα και 22 χρόνια μετά από την αρχική του κυκλοφορία, το Full Throttle διατηρεί ένα μεγάλο κομμάτι της λάμψης του.
68
Χρήστος Καπάνταης
2017-05-02
Καλοσχεδιασμένη προσπάθεια που προσπαθεί να προσελκύσει τους νέους παίκτες, αλλά δεν δίνει τίποτα στους παλιούς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση