78 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για το remake του κλασικού παιχνιδιού της SEGA και προσφέρει έναν τεράστιο κόσμο, 6 διαθέσιμες μορφές για τον κεντρικό χαρακτήρα (κάθε μία με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και δυνατότητες), αρκετούς αντιπάλους, νέα μουσική ενορχήστρωση και γραφικά σχεδιασμένα στο χέρι.

Είδος:Action, Platformer
Δημιουργός:Lizardcube
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
90
Marioland
2017-05-16
Είναι μια πραγματική απόλαυση που δεν πρέπει να χάσετε, ειδικά αν δεν έχετε πειστεί ακόμα ότι τα videogames είναι τέχνη.
85
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2017-05-14
Ένα προϊόν αγάπης και αφοσίωσης που πιθανόν να μην ενθουσιάσει κάποιον νέο gamer που έχει συνηθίσει στις σημερινές "handholding" τακτικές και στους καλολουστραρισμένους και ακριβείς μηχανισμούς gameplay, αλλά όσοι έζησαν τα χρόνια της gaming "αθωότητας", δύσκολα θα μπορέσουν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους βλέποντας πόσο πανέμορφο έγινε το παιχνίδι που λάτρεψαν μικροί. Μόνο και μόνο γι' αυτό, αξίζουν συγχαρητήρια στη LizardCube.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2017-05-12
Είναι ένα remake που θα μας γοητεύσει και θα μας αιχμαλωτίσει από το πρώτο λεπτό. Η Lizardcube έκανε πολλές αισθητές και αξιοσημείωτες αλλαγές σε ένα κλασσικό αλλά ξεχασμένο τίτλο.
80
Παναγιώτης Τριάντης
2017-04-10
Προσφέρει μια κλασική παραδοσιακή εμπειρία άλλης δεκαετίας με ολοκαίνουργιο οπτικοακουστικό τομέα. Μπορεί να είναι σύντομο, αλλά σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του είδους.
75
Nicilos
2017-04-08
Δεν είναι τέλειο, ωστόσο είναι ένα πολύ καλό reboot μιας σειράς παιχνιδιών που λίγοι την απήλαυσαν στα χρόνια της και πλέον έχει ξεχαστεί.
75
Γιώργος Νικολαΐδης
2017-04-06
Ένα κλασικό 2D platform με στοιχεία RPG που στέκεται αξιοπρεπέστατα χάρη στις μοντέρνες πινελιές στον τεχνικό τομέα και μια ευκαιρία για τους παλιότερους να θυμηθούν και τους νεότερους να γνωρίσουν ένα από τα κλασικά franchises της Sega.
70
Νικόλας Μαρκόγλου
2017-04-04
Η Lizardcube έβαλε ως στόχο να μεταφέρει αυτούσια τη gameplay εμπειρία, μεταλλάσσοντας παράλληλα σε εκπληκτικό βαθμό τον οπτικό τομέα -ένα διόλου ευκαταφρόνητο εγχείρημα. Πώς να είμαστε αυστηροί με τη συγκεκριμένη περίπτωση όταν, παρά τον εκνευρισμό που μας δημιουργούσαν ορισμένες φορές οι σχεδιαστικές επιλογές του παρελθόντος, συνεχώς σκεφτόμασταν πόσο θα θέλαμε να δούμε ανάλογα remakes σε παιχνίδια όπως τα Shinobi, Golden Axe, Metroid και πολλά πολλά άλλα;
70
Παντελής Δασκαλέλος
2017-04-02
Ένα τίμιο remake για τους νοσταλγούς του Master System, αλλά και για τους σύγχρονους λάτρεις των Metroidvania.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση