91 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
9.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο Thimbleweed Park, ένα πτώμα δεν αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημά σας. Παίξτε το παιχνίδι καθοδηγώντας πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες και αποκαλύψτε τα σουρεαλιστικά μυστικά της παράξενης πόλης σε ένα σύγχρονο adventure μυστηρίου, από τους δημιουργούς των Monkey Island και Maniac Mansion.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Ron Gilbert,Gary Winnick
Πλατφόρμα:Android, iOS, PC, PS4, XboxOne
100
Constantine_R
2017-04-14
Στις 30 Μαρτίου του 2017 γράφτηκε μια ακόμα χρυσή σελίδα στο μεγάλο βιβλίο του adventure gaming. Το Thimbleweed Park είναι ένα τεράστιο παιχνίδι που βρίσκει δυο εξίσου τεράστιους δημιουργούς σε μεγάλη φόρμα. Είναι ο διάδοχος του Day of the Tentacle, είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν και ταυτόχρονα ένα πάτημα για το μέλλον.
100
Μπάμπης Ματσαμάκης
2017-04-12
Ένα adventure game βγαλμένο από μια άλλη εποχή, χωρίς τις εκπτώσεις που θα περίμενε κανείς. Μπόλικο αξιοπρεπές χιούμορ, πληθώρα γρίφων, ενδιαφέροντες και αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες και ένα αρκετά ενδιαφέρον σε εκτέλεση τέλος. Ένα παιχνίδι που επιβεβαιώνει πως ο Ron Gilbert ξέρει να φτιάχνει καλά παιχνίδια.
96
Στέφανος Κουτσούκος
2017-04-10
Το Thimbleweed Park είναι πράγματι το χαμένο αριστούργημα της Lucasarts. Έτυχε να κυκλοφορήσει το 2017. Πράξτε τα δέοντα.
90
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος
2017-04-08
...οι Gilbert και Winnick...δίνουν ένα 100% Lucas Arts adventure game, με τον παλιό χειρισμό, με υψηλότατη ποιότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του, εξαιρετική γραφή και ένα γενικότερο πακέτο που ντροπιάζει τη συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων απογόνων τους.
90
Βασίλης Καμακάρης
2017-04-06
Είναι ένα πραγματικό διαμάντι, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα ιστορία, με έξυπνους χαρακτήρες, χιούμορ, references από τα παλιά και πολλά ακόμα. Επίσης αποτελεί απόδειξη πως όσα χρόνια και να περάσουν, τα καλά point & click adventures θα συναρπάζουν.
82
Παντελής Δασκαλέλος
2017-04-04
Η εν λόγω κυκλοφορία καταφέρνει να αποτίσει φόρο τιμής στα Adventures της δεκαετίας του '80 και να μας θυμίσει για ποιους ακριβώς λόγους οι δημιουργίες αυτές ήταν τόσο δημοφιλείς στο παρελθόν. Ως εκ τούτου οι λάτρεις του genre μπορούν να το αποκτήσουν χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό.
80
elchrys
2017-04-02
Δεν φοβάται ούτε να αστειευτεί με τα "στραβά" των adventure, ούτε να πάει πίσω στη χρυσή εποχή του είδους, όπου το σενάριο μετρούσε πολύ περισσότερο από τα γραφικά. Παρά τις ατέλειές του, έχει όλα όσα μας έκαναν να λατρέψουμε τα point and click όταν πρωτοξεκίνησαν. Οι "παλιοί" θα το εκτιμήσετε για τις αναμνήσεις που φέρνει και οι "νέοι" για όλα αυτά που θα σας μάθει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση