97 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild ξαναγράφει τους κανόνες της θρυλικής σειράς. Με πρωτόγνωρη ελευθερία και αίσθηση μεγαλοπρέπειας, μπαίνεις για ακόμη μια φορά στον ρόλο του Link, με την δυνατότητα να εξερευνήσεις την Hyrule με τον δικό σου ρυθμό και τρόπο. Περισσότερα από 100 Shrines of Trials βρίσκονται σκορπισμένα στον κόσμο, και για να τα ανακαλύψεις όλα, θα πρέπει να σκαρφαλώσεις σε βουνοκορφές και πύργους, να περπατήσεις σε αχανή δάση, και να φτάσεις έως εκεί που βλέπει το μάτι σου.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:Switch, WiiU
100
Μάνος Βέζος (Switch)
Enternity.gr
2021-04-20
Το The Legend OF Zelda: Breath Of The Wild είναι το yin στο yang του The Witcher 3 και μαζί συνθέτουν μια ματιά στο zen του open world gaming.
100
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
GameOver.gr
2021-04-18
Είναι ένας εξαιρετικός τίτλος που λειτουργεί καταλυτικά στην υποδοχή μιας νέας κονσόλας (Switch) και στον αποχαιρετισμό μιας άλλης (Wii U) και από τους καλύτερους στα χρονικά της ίδιας της Nintendo. Αναμφισβήτητα, είναι μια επική περιπέτεια που κανένας παίκτης δεν θα πρέπει να προσπεράσει.
100
Βαγγέλης “Hylian” Καρπέτης (WiiU)
Gamepad.gr
2021-04-16
Το καλύτερο δυνατό κύκνειο άσμα για το Wii U και το πιο όμορφο λάλημα του πετεινού για την νέα μέρα που ξημερώνει με το Nintendo Switch!
100
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
Unboxholics.com
2021-04-14
Ένα παιχνίδι που όχι μόνο επαναφέρει τη σειρά Zelda στην πρώτη γραμμή των σχεδιαστικών εξελίξεων, αλλά πηγαίνει κάποιες πτυχές του μέσου ένα μικρό βηματάκι παραπέρα. Και το πιο συναρπαστικό απ’ όλα; Τα περιθώρια βελτίωσης αλλά κυρίως εξέλιξης αυτής της νέας, ελεύθερης φόρμας φαντάζουν τη δεδομένη στιγμή, ανεξάντλητα.
97
Σήφης Χαβρεδάκης (Switch)
IGN Greece
2021-04-12
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "Masterpiece" για τους fans της σειράς και όχι μόνο. Μας παρέχει με άπειρο υλικό για να εξερευνήσουμε, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του, που μάλιστα μας παρέχεται και σχετικά νωρίς για τους βιαστικούς.
96
MeLigaLogia
Με λίγα λόγια
2021-04-10
Πληρέστατο σύστημα μάχης, crafting με survival πινελιές που επιστρατεύουν ακόμα και τις μαγειρικές σας ικανότητες, εναλλαγή καιρικών συνθηκών και απειράριθμα όπλα, είδη ρουχισμού και ασπίδες απαρτίζουν έναν τίτλο που αποτελεί την πεμπτουσία της φιλοσοφίας του Nintendo Switch: όταν δεν μπορείς να τον αποχωριστείς, πάρ' τον μαζί σου όπου πας!
96
MasterV (Switch, WiiU)
Nintendo Next
2021-04-08
Αν κάτι μπορεί λογικά να γίνει στην πραγματικότητα, τότε κατά πάσα πιθανότητα μπορείτε να το κάνετε και στο Breath of the Wild.
95
Marioland (Switch)
game2.0
2021-04-06
Αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών, μία τεράστια περιπέτεια που πρέπει να ζήσει όχι μόνο όποιος αγαπάει τη Nintendo, αλλά κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του. Αν είστε κάτοχοι Switch ή Wii U, επιβάλλεται να το έχετε στη συλλογή σας.
93
Μίλτος Παγωνίδης (Switch)
gameslife!
2021-04-04
Ένα αξέχαστο ταξίδι στην Hyrule περίπου 30-35 ωρών αν ασχοληθείτε με το βασικό story και περίπου τριπλάσια διάρκεια αν στοχεύσετε στην ολοκλήρωση όλων των Shrines και των side-quests. Η συμβουλή μας; Απολαύστε το όσο πιο αργά μπορείτε γιατί σίγουρα θα αργήσει το επόμενο...
90
Παντελής Δασκαλέλος (Switch)
GameWorld
2021-04-02
Τα στενά όρια μέσα στα οποία είχε οριοθετηθεί η σειρά The Legend of Zelda σπάνε και το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αριστουργηματικό Action-Adventure που σέβεται αλλά δεν προσκολλάται στο παρελθόν της σειράς. Αντίθετα μας ταξιδεύει μ' έναν μοναδικό τρόπο στο παραμυθένιο βασίλειο της Hyrule.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση