94 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γεμάτο με επικές, πανέμορφες cut scenes και μάχες που είναι πιο συναρπαστικές από ποτέ, από το παιχνίδι δεν λείπει ποτέ η δράση. Με τη νέα τεχνική Umbran Climax καλέστε προσωρινά δαίμονες και ενισχύστε την γκάμα επιθέσεων της Bayonetta κάθε φορά που γεμίζετε τον μαγικό μετρητή της. Πολεμήστε με νέα όπλα που δίνουν νέες δυνατότητες στον τρόπο που μάχεστε, συμπεριλαμβανομένου του Kafka, ενός τόξου που ρίχνει δηλητηριώδη βέλη, του Rakshasa, ένα ζευγάρι από λεπίδες katana και ένα γιγαντιαίο δρεπάνι εμπνευσμένο από τουφέκι γνωστό ως Chernobog. Ενώστε τις δυνάμεις με ένα φίλο στο Tag Climax, ένα two-player online co-op mode. Κάθε κεφάλαιο κλείνει με ένα μετάλλιο ανάλογα με την κατάταξη: Stone, Bronze, Silver, Gold, Platinum ή Pure Platinum. Όσο πιο ικανός είστε, τόσο υψηλότερη θα είναι η κατάταξη.

Είδος:Action
Δημιουργός:PlatinumGames
Πλατφόρμα:Switch (2018), WiiU
100
Agilebeast (Switch)
2015-08-20
Tο Bayonetta 2 αν και δεν προσφέρει μεγάλες αλλαγές από τον προκάτοχο του δεν παύει να είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Κληρονομεί μια φανταστική βάση από το πρώτο παιχνίδι και βελτιώνει τα πιο προβληματικά κομμάτια.
100
Νίκος Κριπιντίρης
2015-08-18
Πρόκειται για έναν απίστευτα διασκεδαστικό τίτλο, με βαθύ και πλούσιο gameplay, με έναν φρενήρη ρυθμό που δύσκολα συναντάς σε παιχνίδι δράσης, με επιβλητικές μάχες, μεγάλη ποικιλία και ατελείωτη, απύθμενη και απίστευτα έντονη δράση.
97
Nίκος Βούλγαρης
2015-08-16
Το Bayonetta 2 αποτελεί δικαίως αντικείμενο ζήλειας για την αποκλειστικότητα του στη κονσόλα της Nintendo. Είναι σέξυ, ευχάριστο και άκρως ενδιαφέρον. Διδάσκει στα παιχνίδια δράσης πως να μην είναι hack n' slash. Αποτελεί εύκολα λόγο απόκτησης Wii U.
95
Michalis Fragkos (Switch)
2015-08-14
Το Bayonetta 2 αποτελεί έναν τίτλο αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς από τον πρώτο τίτλο. Ήρθε μετά το Wii U στο Nintendo Switch αποδίδοντας εξαιρετικά και αποτελεί πιστεύω ένα τίτλο must για τους κατόχους του Switch. Καταιγιστική δράση, συμπαγή και με νόημα ιστορία, σουρεαλισμός και ταχύτητα με ελάχιστο loading time και λογική διάρκεια με επίπεδα δυσκολίας και πολλές κινήσεις και skills. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
95
Νικήτας Καβουκλής
2015-08-12
Βαδίζοντας στο δρόμο που δημιούργησε το πρώτο παιχνίδι και κάνοντας ορισμένες σημαντικές τροποποιήσεις, η Nintendo είναι σε θέση να προσφέρει στο κοινό της ένα έργο τέχνης, από αυτά που μόνο η ίδια έχει τη δυνατότητα να υπογράφει.
95
Τάκης Κοτσανάς
2015-08-10
Το παιχνίδι συνδιάζει φανταστικό gameplay με πανέμορφα γραφικά αν και υστερεί λίγο στο θέμα του multiplayer.
90
Σάββας Καζαντζίδης
2015-08-08
Αλλά είναι τέτοια η ποιότητα της μάχης, τέτοιος ο πλούτος των combos και των κινήσεων και τόσο «απλωμένο» το παιχνίδι (χρονικά, τοπογραφικά) που είτε 1.5 το πεί κανείς, είτε 2.0, συνεχίζει να είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία αυτή τη στιγμή, και βεβαίως, αποτελεί και ένα πολύ καλό ερέθισμα (είπα να αποφύγω αυτές τις λέξεις στο συγκεκριμένο κείμενο) για όσους δεν έχουν WiiU να ασχοληθούν με το πρώτο σε Xbox 360 και PS3 που παραμένει διαμάντι.
90
Παντελής Δασκαλέλος (Switch)
2015-08-06
Αξίζει μια περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη τίτλων του Nintendo Switch, έστω κι αν πρόκειται για ένα απλό port από το Wii U.
89
Χριστιάνα Θάνου
2015-08-04
Το Bayonetta 2 αποτελεί άξιο διάδοχο τους πρώτου παιχνιδιού και υπόσχεται πολλές ώρες γεμάτες δράση και...rage λόγω της δυσκολίας του.
85
Φωκίων "Dismiss" Χαροκόπος
2015-08-02
Άλλωστε, δεν υπάρχει πιο θετική σύσταση από την εξής: αν λατρεύετε τα παιχνίδια της συγκεκριμένης σχολής, ίσως να αξίζει να αγοράσετε ένα WiiU για να προσθέσετε το Bayonetta 2 στη συλλογή σας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση