81 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Καθίστε πίσω από το τιμόνι ενός ιπτάμενου, αδάμαστου πυραυλοκίνητου αυτοκινήτου και ξεχυθείτε στην αρένα του Rocket League για το νεώτερο, γρηγορότερο άθλημα που στάζει αδρεναλίνη. Επιλέξτε από μια ποικιλία οχημάτων για οδήγηση και μετατροπές σε αυτό το ομαδικό άθλημα ποδοσφαιρικής καταστροφής και αποκτήστε τις απαραίτητες ικανότητες για να σκοράρετε εκρηκτικά γκολ. Απογειωθείτε ψηλά στον αέρα για τολμηρά ακροβατικά και αποκρούσεις ή χρησιμοποιήστε επιθετικές τακτικές για να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας με υπερηχητικές ταχύτητες.

Είδος:Sports, Racing
Δημιουργός:Psyonix
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch (2017), XboxOne (2016)
92
RooF (Switch)
ninty.gr
2015-09-18
Αν δεν ξέρεις τίποτα για αυτό το παιχνίδι μάλλον δεν παρακολουθείς καθόλου YouTube, υπάρχουν άπειρα βίντεο αφιερωμένα στο παιχνίδι, δες και θα πεισθείς πως αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία. Αν έχεις παίξει το παιχνίδι αλλά σε ψήνει η φορητότητα μην το φοβάσαι, το παιχνίδι είναι το ίδιο που ξέρεις.
90
Βασίλης Καμακάρης
IGN Greece
2015-09-16
Η συνολική εικόνα του Rocket League μπορεί να αποκομίσει σε κάποιον μια ικανοποιητική εμπειρία, ανεξάρτητα αν ασχολείστε με sports games ή όχι. Το σίγουρο είναι πως αν ψάχνετε κάτι για εσάς και την παρέα σας για να περάσετε καλά, τότε αξίζει και με το παραπάνω να του ρίξετε μια ματιά.
90
Άρης "TheBlackDogGR" (XboxOne)
MyXbox.gr
2015-09-12
Οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα με το πόση σχέση έχει με το controller και ανεξάρτητα με το πόσο κατέχει το άθλημα, μπορεί να αρπάξει το χειριστήριο να πατήσει find a match και να περάσει καλά, πράγμα που κατ'εμέ κάνει αυτόν τον τίτλο ξεχωριστό.
85
Βάσσια Βασιλαδιώτη
RAGEquit.gr
2015-09-12
Tο βρήκα πολύ διασκεδαστικό, εύκολο στο χειρισμό και γρήγορο στην εκμάθηση ενώ με την κατάλληλη παρέα χάνεται η αίσθηση του χρόνου. Αποτελεί λαμπρό παράδειγμα μιας άρτια υλοποιημένης, έξυπνης ιδέας.
83
Άρης Φουρναράκης (PS4)
GameWorld
2015-09-10
Προσφέρει πρωτότυπο gameplay, διασκέδαση που δεν έχουμε δει σε αντίστοιχο τίτλο και θα σας κάνει να γελάσετε πολύ περισσότερο αν παίζετε με φίλους μέσω split-screen ή ακόμη και online.
80
Τάσος Σαλονικός (PC, PS4)
GameSpace.gr
2015-09-08
Το Rocket League μπορεί να σας προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει και τα αντίστοιχα τουρνουά στον χώρο των eSports. Ίσως η τιμή για μερικούς να είναι λίγο υψηλή γι' αυτό που προσφέρει, όμως να τονίσουμε ότι έχει πολλές προοπτικές εξέλιξης στο μέλλον.
80
Ιάσων Ψαρράς (PS4)
PSaddict.gr
2015-09-06
Το Rocket League συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ταχύτητα και την αδρεναλίνη ενός arcade racer με τα χαρακτηριστικά συλλογικού ανταγωνισμού των παιχνιδιών ποδοσφαίρου, σχηματίζοντας έναν αναπάντεχα διασκεδαστικό και "polished" τίτλο.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
Alt-Tab.gr
2015-09-04
Έχοντας περάσει αρκετές ώρες σε αγώνες είτε με bots είτε διαδικτυακά, μπορώ να πω με σιγουριά πως το Rocket League πρόκειται εύκολα να μαγνητίσει όσους το δοκιμάσουν. Βέβαια, δεν είναι από εκείνα τα παιχνίδια τα οποία θα παίζουμε με τις ώρες αλλά αν θέλουμε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο είναι μια πολύ καλή επιλογή.
60
Koukouvaoul
Gamelab.gr
2015-09-02
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι ένα από τα παιχνίδια που ονομάζω "χαλαρά". Με αυτό εννοώ πως δεν είναι το κλασικό, για εμένα, μοτίβο του παιχνιδιού με τα υπερ-τέλεια γραφικά και την ψαγμένη ιστορία. Περνάς ευχάριστα την ώρα σου με αυτό, δεν πιστεύω όμως ότι χάνεσαι μέσα του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση