70 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Δημιουργήστε τον δικό σας ανερχόμενο παίκτη MyPLAYER και οδηγήστε τον στην κορυφή του παιχνιδιού με τη λειτουργία MyCAREER. Εναλλακτικά, παίξτε ως τα είδωλα Roger Federer και Serena Williams ή προσφέρετε καθηλωτικές στιγμές ως Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe, Andre Agassi και άλλοι. Συμμετάσχετε σε ανταγωνιστικές λειτουργίες ενός παίκτη και πολλών παικτών, στα τέσσερα ιστορικά Grand Slams και ακόμα περισσότερα.

Είδος:Sports
Δημιουργός:Hangar 13
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
80
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (PS5)
GameOver.gr
2024-05-10
Το παιχνίδι εκμεταλλεύεται την κληρονομιά της σειράς και δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το φρεσκάρισμα και τη βελτίωση του gameplay, με αποτέλεσμα μια από τις πιο πλήρεις και ορθές μεταφορές του αθλήματος στον κόσμο του gaming έως σήμερα.
75
Πάνος Retropolis
Retropolis.gr
2024-05-08
Αν ψάχνουμε για έναν simulation τίτλο, τότε το TopSpin 2K25 είναι μονόδρομος!
70
Kiriakos Verros (PS5)
Busted.gr
2024-05-06
Το Top Spin 2K25 επιστρέφει μετά από δεκατρία χρόνια και έχει αρκετά θετικά στοιχεία που μπορούν να αποτελέσουν θεμέλια για την εξέλιξη του τίτλου.
65
Βαγγέλης Στεργίου (PS5)
VG24.gr
2024-05-04
Το προσεγμένο και συναρπαστικό gameplay του είναι ένα στοιχείο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη του παιχνιδιού τα επόμενα χρόνια. Χρειάζεται όμως να γίνουν αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις, κυρίως σε modes και οπτικό τομέα για να φτάσει σε ένα καλύτερο επίπεδο.
60
Γιώργος Πρίτσκας (PS5)
Unboxholics.com
2024-05-02
Μια καλή αρχή λοιπόν, που σίγουρα θα ικανοποιήσει το διψασμένο κοινό του τένις μετά από τόσα χρόνια απουσίας ενός σοβαρού τίτλου, αλλά, όχι και το πιο ολοκληρωμένο πακέτο αθλητικού τίτλου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση