78 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εξερευνήστε το μακάβριο παρελθόν ενός παλιού αρχοντικού το 1930 και λύστε τους γρίφους του φωτός και των σκιών σ' αυτό το πλήρως ασπρόμαυρο survival horror game. Ο παίκτης βρίσκεται παγιδευμένος σ' έναν εφιάλτη, με το σκοτάδι να τον απειλεί διαρκώς.

Είδος:Adventure, Survival Horror
Δημιουργός:OSome Studio
Πλατφόρμα:Android (2017), iOS (2017), PC, PS4, XboxOne
90
Χρήστος Κουβόπουλος
gameslife
2015-08-20
Νουάρ θλίψη της πανσελήνου λοιπόν και το μυστήριο μιας στοιχειωμένης βίλας στην δεκατία του 30... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο να κάνετε για ένα αξέχαστο βράδυ στο σπίτι, μόνος ή με παρέα... παίξτε το White Night με ένα-δυο αναμμένα κεριά και θα με θυμηθείτε.
80
Fallen Angel
Adventure Advocate
2015-08-18
Το White Night πραγματικά προσφέρει κάτι ξεχωριστό, κάτι δικό του, κάτι τόσο νουάρ και ατμοσφαιρικό που μας κάνει να παραβλέπουμε τα ελαττώματά του και υπνωτισμένοι να ακολουθούμε τη φωνή του ήρωα-αφηγητή
80
Νικόλας Μαρκόγλου
GAMEOVER
2015-08-16
Η OSome Studio προσφέρει μια ιδιαίτερα αξιόλογη πρόταση στο horror είδος, που επιλέγει το δύσκολο δρόμο του χτισίματος του τρόμου μέσω της ατμόσφαιρας χωρίς να καταφεύγει στις "ευκολίες" της συνεχούς δράσης για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των παικτών.
80
Θοδωρής Βούλγαρης
Gamers Grinder
2015-08-14
Όταν τερματίσουμε το παιχνίδι θα νιώσουμε πως πήραμε μέρος σε ταινία εποχής και μόνο θετικές αναμνήσεις θα περνάνε απ' το μυαλό μας, όταν θα ακούμε τον τίτλο White Night.
80
Γιώργος Φίλιος
IGN Greece
2015-08-12
Ένα adventure horror παιχνίδι που προσπαθεί να επαναφέρει το είδος στις ρίζες του με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί, τη στοιχειωμένη έπαυλη και το σκοτεινό μυστικό που κρύβει και τους έξυπνους γρίφους του, μέσα σε ένα ασπρόμαυρο φόντο.
80
Στέφανος Κουτσούκος
RAGEquit.gr
2015-08-10
Τίτλος απαιτητικός, ανοιχτά ερωτευμένος με το ένδοξο παρελθόν του survival horror και ουσιαστικά τρομακτικός, το White Night κατά κάποιο τρόπο αποτελεί την πεμπτουσία του ποιοτικού indie : εξαιρετική και πρωτότυπη παρουσίαση, απλοί και ενδιαφέροντες μηχανισμοί στο gameplay και ακριβώς η σωστή διάρκεια.
80
Δημήτρης Τσορβάς
Unboxholics.com
2015-08-08
Με μία πραγματικά έξοχη εικαστική εκτέλεση της αισθητικής των νουάρ ταινιών και ένα απαλό jazz soundtrack που καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών φίλων ενός εξαιρετικά ιδιαίτερου είδους μουσικής, το White Night δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι ασχοληθούν μαζί του.
75
Στέφανος Κολοβός (iOS)
AppleWorldHellas Blog
2015-08-06
Η μουσική επένδυση του τίτλου και τα εφέ είναι απλά καταπληκτικά. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν θα σας έχει συνεχώς σε μια κατάσταση αγωνίας. To gameplay θα μπορούσε να είναι ελαφρώς καλύτερο ενώ η ιστορία που εξελίσσεται δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα κακό.
70
Adventure's Index
Adventure's Index
2015-08-04
Αν είχε καλύτερους γρίφους θα μπορούσε να θεωρηθεί και σαν μια ισάξια, μη actionική παραλλαγή του Alone In The Dark: The New Nightmare.
67
Παντελής Δασκαλέλος 
GAMEWORLD
2015-08-02
Είναι κρίμα που μια τόσο καλή προσπάθεια χαντακώνεται από τις κάκιστες λήψεις της κάμερας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση