73 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο κόσμος της Arcadia είναι ο κόσμος της μαγείας και του χάους, ένα αντίβαρο στον Stark, τον κόσμο της επιστήμης και της τάξης. Η ισορροπία μεταξύ των δύο κόσμων ελέγχεται από τους Φύλακες που κατευθύνουν τις δυνάμεις του Χάους και της Τάξης ανάμεσα στους δύο κόσμους.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Red Thread Games
Πλατφόρμα:PC
80
Κωνσταντίνος Λιάτης
Alt-Tab.gr
2015-12-10
Σε γενικές γραμμές, το Dreamfall Chapters επιτυγχάνει εκεί που προσπαθεί, και συνεχίζει την ιστορία από εκεί που σταμάτησε το Dreamfall: The Longest Journey. Το πιο ακριβές σχόλιο που θα μπορούσα να κάνω είναι μάλλον ότι σε κάνει να θες να δεις τι γίνεται μετά, και δεν αναφέρομαι μόνο στην τιμή. Το Book One ξεκινάει με τα γρανάζια να τίθενται σε κίνηση.
80
Στέφανος Κουτσούκος
RAGEquit.gr
2015-12-08
Το Reborn με εξέπληξε ευχάριστα, αλλά μόνο ο χρόνος και η συνέπεια των developers θα δείξουν αν αυτή η πολύ καλή αρχή θα οδηγήσει σε ένα ολοκληρωμένο μεστό τίτλο, πλήρως αντάξιο της βαριάς κληρονομιάς του Dreamfall.
75
Γιάννης Μοσχονάς
GAMEWORLD
2015-12-06
Οι τοποθεσίες του Dreamfall Chapters δεν είναι αχανείς αλλά η εξερεύνηση τους κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και ζωντανεύει τον φανταστικό του κόσμο έτσι, σε συνδυασμό με τους κινηματογραφικής υφής διαλόγους δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε ποτέ, τουναντίον θα ανυπομονείτε για την κυκλοφορία των επόμενων books.
70
Castledoque
Adventure Advocate
2015-12-04
Ας απολαύσουμε, λοιπόν, το πρώτο βιβλίο σαν ένα εκτεταμένο preview demo (διάρκειας από 3 έως 7 ώρες) και ας ελπίσουμε πως η φαντασία και η αφηγηματική δεινότητα του Tornquist θα τον βοηθήσουν να πλέξει ικανοποιητικά τον ιστό της ιστορίας του, χωρίς να κοπούν τα μπερδεμένα νήματα που κρατάει στα χέρια του.
60
Adventure's Index
Adventure's Index
2015-12-02
Με την ελπίδα ότι στή συνέχεια θά υπάρξει καί μιά βελτίωση στον τομέα των γρίφων και των διαλόγων.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση