Η Νύχτα των Λύκων(2018)
(Hold the Dark) | Πρώτη προβολή: 28-09-2018

68
Μαρία Ιωάννου
2018-10-06
Είναι μια πολύ περίεργη ταινία που εάν της έδινε κάτι διαφορετικό ο σκηνοθέτης, αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε για αριστούργημα. Όμως εμένα προσωπικά με βρήκε ως το τέλος να κρατάω την ανάσα μου σε πολλές φάσεις. Ήταν διαφορετική και αυτό είναι αρκετά θετικό, όμως θα το ξαναπώ.
60
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
2018-10-04
H «Νύχτα των Λύκων» δεν είναι απλά μια ιστορία εκδίκησης, ούτε μια αφήγηση επιβίωσης στο αφιλόξενο παγωμένο τοπίο. Ο Σολνιέ φροντίζει από την αρχή να παραμερίσει κάθε προσδοκία, δίνοντας στην ιστορία του μια απρόσμενη τροπή που αποκαλύπτει τις αληθινές προθέσεις της, πολύ πιο σκοτεινές, ενδοσκοπικές και έμφυτα τρομακτικές από όσο θα περίμενε κανείς.
20
Aπόστολος Κίτσος
2018-10-02
Η ταινία σταδιακά υποκύπτει στην χαιρέκακη αυτοϊκανοποίηση του δημιουργού της, οι ρυθμοί της καταλήγουν εξουθενωτικοί διαλύοντας κάθε προσδοκία ότι όλο αυτό το ατμοσφαιρικό τίποτα θα καταλήξει κάπου, διότι έρχεται και το απαράδεκτο τέλος να κλείσει το μάτι στο αριστουργματικό «Bone Tomahawk» του Κρεγκ Ζάλερ και κάπου εκεί αναθεματίζεις την ώρα και την στιγμή που σπατάλησες δύο ώρες από την ζωή σου...