80
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2018-07-02
Σίγουρα υπάρχουν μικροπροβληματάκια, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Είναι τόσο μεγάλη η βελτίωση, που το εκάστοτε στραβοπατήματα δεν χρειάζεται καν να το συζητήσουμε. Ο showrunner Cheo Hodari Coker έχει αποδείξει ότι έχει τα αυτιά του ανοιχτά και είναι ικανός να προσφέρει πολλά. Η 2η season του Luke Cage μάλλον είναι μόνο η αρχή, γιατί αν λάβω υπόψιν το φινάλε, τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-07-04
Στον δεύτερο κύκλο του Luke Cage δεν βλέπουμε άνοδο του πρωταγωνιστή. Ο Λουκ παραμένει ίδιος. Σταθερά καλός. Εκείνος που δίνει την ώθηση προς τα πάνω είναι ο Shades. Αυτός και η Μίστι Νάιτ. Και αρκετά ο θείος του Bushmaster, ο Ανάνσι. Γενικώς το supporting cast μεταμορφώνει μια σειρά. Από απλά καλή κι ενδιαφέρουσα γίνεται μια σειρά με έντονα στοιχεία και αποκλίνουσες έννοιες.
80
Κρίστυ Περρή
2018-07-06
Παρόλο που η δεύτερη σεζόν ξεκινάει κάπως άγαρμπα, με ελαφρώς τσαπατσούλικο μοντάζ και λίγο στιλιζαρισμένους διαλόγους, το σενάριο καταφέρνει να πάρει το πάνω του αρκετά γρήγορα και η πλοκή καταλήγει να είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη σεζόν.