80
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2018-08-04
Σίγουρα υπάρχουν μικροπροβληματάκια, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Είναι τόσο μεγάλη η βελτίωση, που το εκάστοτε στραβοπατήματα δεν χρειάζεται καν να το συζητήσουμε. Ο showrunner Cheo Hodari Coker έχει αποδείξει ότι έχει τα αυτιά του ανοιχτά και είναι ικανός να προσφέρει πολλά. Η 2η season του Luke Cage μάλλον είναι μόνο η αρχή, γιατί αν λάβω υπόψιν το φινάλε, τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-08-06
Στον δεύτερο κύκλο του Luke Cage δεν βλέπουμε άνοδο του πρωταγωνιστή. Ο Λουκ παραμένει ίδιος. Σταθερά καλός. Εκείνος που δίνει την ώθηση προς τα πάνω είναι ο Shades. Αυτός και η Μίστι Νάιτ. Και αρκετά ο θείος του Bushmaster, ο Ανάνσι. Γενικώς το supporting cast μεταμορφώνει μια σειρά. Από απλά καλή κι ενδιαφέρουσα γίνεται μια σειρά με έντονα στοιχεία και αποκλίνουσες έννοιες.
80
Κρίστυ Περρή
2018-08-08
Παρόλο που η δεύτερη σεζόν ξεκινάει κάπως άγαρμπα, με ελαφρώς τσαπατσούλικο μοντάζ και λίγο στιλιζαρισμένους διαλόγους, το σενάριο καταφέρνει να πάρει το πάνω του αρκετά γρήγορα και η πλοκή καταλήγει να είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη σεζόν.
70
Φανή Βασιλοπούλου
2018-08-02
Η δεύτερη σεζόν Luke Cage αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρουσα από το έκτο επεισόδιο και ύστερα: ως τότε διαπιστώνουμε αρκετές αχρείαστες σκηνές και μη ρεαλιστικούς διαλόγους, με την ερμηνεία πολλών ηθοποιών (βλέπε Alfe Woodard) να παραπέμπει σε σαπουνόπερα του 2000. Παρ'όλα αυτά, βρίσκουμε τις καλύτερες σκηνές όταν οι ίδιοι χαρακτήρες συνδιαλέγονται περισσότερο με τον εαυτό τους: τί επιζητούν, τί τους πονά, και επίσης πως οι ίδιοι ορίζουν τον εαυτό τους ώς Αφροαμερικάνοι.