90
i-TECH4u
2018-06-20
Η απόλυτη συλλογή για τους fans του Street Fighter και των 2D fighting games γενικότερα.
85
Γιώργος Νικολαΐδης
2018-06-16
Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με το franchise πρόκειται για μια ονειρεμένη συλλογή. 12 παιχνίδια μαζεμένα σε μια άρτια μεταφορά, με διάφορες σύγχρονες πινελιές όπως το online κομμάτι και ένα μάθημα ιστορίας από την Capcom. Όσοι ξοδεύατε κάποτε τα πενηντάρικα στα arcades δε πρέπει να το χάσετε.
85
Απόστολος Δρέζος
2018-06-18
εν υπάρχει κανένας λόγος να απουσιάσει η συλλογή από την παιχνιδοθήκη κανενός fan. Όμως, αυτό είναι και το μόνο της μειονέκτημα: ως τέτοια, απευθύνεται μόνο στους σκληροπυρηνικούς παίκτες, που ενδεχομένως έζησαν τα παιχνίδια αυτά στην εποχή τους. Για όλους τους άλλους δεν είναι παρά ένα σύνολο από παλιούς, αδιάφορους τίτλους.
80
Παναγιώτης Πετρόπουλος
Ακόμα και τις λίγες φορές που θα ξενίσει ο χειρισμός μέσω των νεότερων συστημάτων και το αδιάφορο/περιορισμένο online multiplayer, κάθε ένα από τα παιχνίδια της συλλογής στέκεται περήφανο, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση απέναντι σε πιο ανούσιους εκπροσώπους του είδους.
80
Demy
2018-06-14
Η συγκεκριμένη συλλογή απευθύνεται καθαρά σε δύο κατηγορίες παικτών, είτε στους μεγάλους fans της σειράς οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί Street Fighter εδώ και χρόνια, είτε σε όσους δεν είχαν την τύχει να δοκιμάσουν ποτέ τους συγκεκριμένους τίτλους, οπότε και τώρα έχουν την καλύτερη ευκαιρία για να το κάνουν.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος
2018-06-12
Το μουσείο του Street Fighter είναι μία πολύ αξιόλογη προσθήκη και θα ευχαριστήσει, όπως και η έκδοση στο σύνολό της, κάθε fan.
75
Παναγιώτης Σταυράκης
Χωρίς αμφιβολία, ιδιαίτερα οι μεγάλοι fans της σειράς του Street Fighter πρέπει να λάβουν υπόψη τους την 30th Anniversary συλλογή, η οποία θα τους επιτρέψει να κάνουν ένα «ταξίδι» στα παιδικά τους χρόνια. Σίγουρα, όμως, ανάμεσα στα 12 παιχνίδια της συλλογής θα υπάρχουν και κάποια που δεν θα είναι και τόσο αρεστά.
75
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2018-06-10
Ακριβή και ίσως περιττή συλλογή για τους PC users. Ιδανική για όσους θέλουν να τα έχουν όλα μαζεμένα και ίσως να δοκιμάσουν και το online mode.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-06-08
Το Street Fighter 30th Anniversary Collection είναι ένα καλό παράδειγμα πραγματικής ψηφιακής συλλογής. Η Capcom παίρνει τα σημαντικότερα παιχνίδια της σειράς, τα επεξεργάζεται κατάλληλα και παραδίδει στο κοινό της έναν τίτλο με όλες εκείνες τις ιστορικές αναφορές και τα παραπάνω στοιχεία που θα εκτιμήσουν οι φίλοι του Ryu.
70
Michalis Fragkos
2018-06-06
Αποτελεί μια καλή αναδρομή από το 1987 έως σήμερα, με πολλές πληροφορίες για τη σειρά, που αν και περιλαμβάνει 12 παιχνίδια της σειράς προσπαθεί να προσφέρει μία ρετρό/arcade ατμόσφαιρα στους οπαδούς της σειράς αλλά και στους νεότερα μυημένους, έχοντας σημαντικά προβλήματα στο online κομμάτι αλλά και στην παρουσίαση του στις τηλεοράσεις της τωρινής εποχής.
70
Νίκος Μπούγας
2018-06-02
Η συλλογή των τριάντα ετών απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Στο κοινό που έζησε αυτά τα παιχνίδια όταν πρωτοκυκλοφόρησαν, και για λόγους νοσταλγίας θα ήθελε να ξαναπάρει μία μικρή δόση.
70
Παντελής Δασκαλέλος
2018-06-04
Η ποιότητα των περισσότερων τίτλων της συλλογής είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη, ωστόσο η επετειακή αυτή κυκλοφορία αμαυρώνεται από την αδυναμία της να μας παρέχει μια ποιοτική online εμπειρία.