85
Βασίλης Τατσιόπουλος
2018-06-12
Είναι γεμάτο έξυπνες ιδέες, χαρακτήρα και διασκεδαστικές λεπτομέρειες. Τα συστήματά του, λειτουργούν πολύ πετυχημένα από μόνα τους, όμως ο συνδυασμός τους είναι που καθιστά το Moonlighter ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους του.
80
Μιχάλης Κ.
2018-06-08
Το Moonlighter είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και γενικά και στο είδος του φυσικά, μπορεί να υστερεί σε μέγεθος, θύμα των καιρών που θέλουν τα παιχνίδια να είναι ατέλειωτα και αχανή, αλλά κερδίζει σε όλα τα άλλα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα ως άκρως εθιστικό.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-06-10
Μας προσφέρει διάφορους μηχανισμούς που είναι πιο απλοί σε σχέση με άλλα, παρόμοια παιχνίδια. Έχει ενδιαφέρουσα υπόθεση, ένα ενδιαφέρον θέμα, και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος με τα κατάλληλα Content Updates. Είναι ένα παιχνίδι που προορίζεται περισσότερο για κονσόλες ή κινητές συσκευές παρά για υπολογιστές.
78
Πάνος "Calm Dreamer" Αλεξόπουλος
2018-06-04
Το Moonlighter δεν είναι ένα παιχνίδι που θα συναρπάσει τα πλήθη, αλλά θα φάει άπειρες ώρες σε όποιον το βρει ενδιαφέρον, μιας και με τη μείξη περιπέτειας και εμπορίου μπορεί να ξενίσει τον παίκτη.
78
Sephir
2018-06-06
Μάχες και διαχείριση καταστήματος, σε ένα πακέτο.
70
Δημήτρης Καρέτσος
2018-06-02
Το Moonlighter είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το οποίο βασίζεται σε γνωστές πεπατημένες του είδους των roguelike αλλά διαθέτει δικό του χαρακτήρα. Είναι στην ουσία ένας τίτλος δυο-σε-ένα, αφού χωρίζεται στο καθαρόαιμο roguelike αλλά και στο management του καταστήματος, με το δεύτερο να είναι μάλιστα αυτό που απαιτεί περισσότερο χρόνο από το χρήστη.