24 Ώρες Προθεσμία(2017)
(24 Hours to Live) | 

60
Άγγελος Πολύδωρος
Η περιπέτεια του Μπράιαν Σμερζ έχει «απ' όλα». Ακόμα και τον Ρούτγκερ Χάουερ σε ένα μικρό και χαρακτηριστικό ρόλο.
50
Νίκος Ρέντζος
Πιο πολύ για περιπέτεια οικιακής ψυχαγωγίας μιλάμε παρά για κάτι που αξίζει να παρακολουθήσεις στο σινεμά.
40
Εδώ κι αν μιλάμε για τον ορισμό του trash, που όμως σερβίρεται με τόση αυτοπεποίθηση, λες και οι νεκραναστάσεις είναι φαινόμενο καθημερινό, ώστε σχεδόν να πείθεσαι πως δεν μπορεί, έτσι θα είναι, οι ψυχές ξαναγυρίζουν στα κορμιά χάρη στο μπάυ πας καινοτόμα εφεύρεση της ένδοξης μπράντας.
40
Τάσος Ντερτιλής
Ο Ίθαν Χοκ σε μια φιλόδοξη αλλά προβλέψιμη ταινία δεύτερης διαλογής που συνδυάζει action και sci-fi.
40
Δημήτρης Μπαμπούλης
Το 24 Hours to Live είναι μια ταινία για τους λάτρεις των ταινιών δράσης µε τους «αθάνατους' πρωταγωνιστές, καθώς αυτό που περιλαµβάνει κυρίως είναι αµέτρητους πυροβολισμούς και µάχες. Καταφέρνει να τραβήξει το βλέμμα κάπως η καλή σκηνοθεσία αλλά όλη η ταινία είναι µια µέτρια προς κακή προσπάθεια που σίγουρα δεν θα αγγίξει τους απαιτητικούς θεατές αλλά πιθανότατα και κάποιους μη απαιτητικούς.
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2018-06-20
Ένα b movie που μοιάζει με «τραβηγμένη» παραλλαγή του κλασικού φιλμ νουάρ του Ρούντολφ Ματέ «D.O.A.» (1949).
40
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-06-14
Πληρωμένος εκτελεστής σκοτώνεται εν ώρα αποστολής, αλλά... ανασταίνεται από καταχθόνιους επιστήμονες μόνο για να τελειώσει τη «δουλειά» μέσα σε 24 ώρες, σε αυτή την μετριότατη περιπέτεια με λάθος πρωταγωνιστή.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2018-06-16
Κι όμως, η μελο-υπαρξιακή περιπέτεια του Μπράιαν Σμιρτς μπαλώνει τα b movie υλικά της, τα αυτο-κυνηγητά και τους πυροβολισμούς, τα διλήμματα και τους εκβιασμούς, τις παρενθετικές παραισθήσεις από τα φάρμακα και τα μεγάλα λόγια μεταξύ των αρχι-κακών και των θυμάτων τους και κυλάει σαν κόκκινο νεράκι από το αίμα των αναλώσιμων μισθοφόρων με ενσυνείδητο fun, χωρίς καμία διάθεση να ψάξει και να εμβαθύνει.
40
Λήδα Γαλανού
2018-06-18
Ο Ιθαν Χοκ δείχνει τις ικανότητές του ως ήρωας δράσης σε μια αιματοβαμμένη περιπέτεια, που παίζει με τον χρόνο (αλλά όχι με τις συμβάσεις του είδους).
30
Χρήστος Μήτσης
2018-06-12
Δευτεροκλασάτο περιπετειώδες θρίλερ το οποίο φλερτάρει αδέξια με την επιστημονική φαντασία.
30
Μυρτώ Νίκα
Το 24 Hours To Live είναι λιγότερο μια περιπέτεια φαντασίας και περισσότερο ένα B-movie το οποίο υστερεί τόσο αισθητικά όσο και σεναριακά. Αν και διέθετε τις προδιαγραφές να γίνει μια ταινία με την οποία θα περνούσε κανείς ευχάριστα την ώρα του, παίρνει τον εαυτό της ίσως πιο σοβαρά από ότι θα έπρεπε με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ψυχαγωγήσει το θεατή.
30
Ακης Καπράνος 
2018-06-10
Ο Ιθαν Χοκ πρωταγωνιστεί, το μπαμ-μπουμ δίνει και παίρνει.
30
Παναγιώτης Πυλαρινός
Ο Brian Smrz, βετεράνος στάντμαν, σκηνοθέτης εδώ, κοπιάρει επιρροές από John Wick αλλά και Crank και μέσα από ένα εντελώς αναληθοφανές σενάριο, που η εξέλιξή του δεν θα σε αφήσει και με ανοιχτό το στόμα απο την πρωτοτυπία του, προσπαθεί (αλλά μάταια όμως) να δημιουργήσει σασπένς για να ανεβάσει την αδρεναλίνη και να συγκινήσει.
20
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Ο Ίθαν Χοκ «μεταμφιέζεται» σε Τζέισον Στέιθαμ αλλά όλοι καταλαβαίνουν πόσο αταίριαστος είναι...
20
Έλενα Χρηστοπούλου
2018-06-06
Ούτε για 24 δευτερόλεπτα.
20
nicolas1810
Περιπέτεια της πλάκας που την πετύχαινες ξενοίκιαστη και όλος καμάρι φώναζες την παρέα να την δείτε σπίτι Σάββατο βράδυ και μετά άκουγες τα γαμοσταυρίδια για την μαλακία που πήγες και πήρες.
20
Κατερίνα Ανδρεάκου
2018-06-04
Αν είσαι φίλος της δράσης και μεγάλωσες ευτυχισμένα με Βαν Νταμ, Λούντγκρεν έως και Τσαν, περνώντας μετά από Στέιθαμ και The Rock, τότε δεν θα σε απογοητεύσει. Απλά, μην περιμένεις οτιδήποτε παραπάνω. Αν πρόλαβες τη θρυλική εποχή της βιντεοκασέτας, το «24 Ώρες Προθεσμία» ανήκει στην κατηγορία των περιπετειών που «ανακαλύπταμε» κάπου στη μέση της αναζήτησης του αντίστοιχου ραφιού με τα εξώφυλλα, δίχως να ξέρουμε από πού ήρθαν ή γιατί υπάρχουν...
20
Χρήστος Μπακατσέλος
2018-06-08
Ο Ιθαν Χοκ αναζητά το λόγο που παίζει σε αυτήν την ταινία, κάτι ανάμεσα στο «John Wick» και το «Crank» χωρίς να είναι τίποτα από τα δύο.
20
Νίκος Δρίβας
Ενώ σίγουρα θα μπορούσε να είναι μια ταινία που απλά περνάει η ώρα, έχει τρανταχτά λάθη σε πολλά επίπεδα, κενά σημεία και λείπουν αρκετά τα οποία θα μπορούσαν να την κάνουν αυτό που θα ήθελε να είναι, δηλαδή να περάσεις χαλαρά την ώρα σου.
10
Κατερίνα Σιδηροπούλου
2018-06-02
Η ταινία του Σμερζ, «24 ώρες προθεσμία», είναι μια προχειροφτιαγμένη περιπέτεια που καλύτερα να την παρακολουθήσετε σε DVD.