90
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-06-18
Ενώ αρχικά μας μαγνητίζει με μια υπέροχα στυλιζαρισμένη κατασκοπική περιπέτεια που απλώνεται σ' ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο και περιλαμβάνει ένα απέραντο coolness που μας εξιτάρει, στη συνέχεια ο κόμπος στο στομάχι κάνει την εμφάνισή του και αρνείται να αποχωρήσει. Ναι, η σειρά αρχίζει να διαγράφει μια πιο εκκεντρική τροχιά και να μετατρέπεται σε ένα βαρύ συναισθηματικό δράμα χωρίς να χάνει ίχνος από την εξωπραγματική σαγήνη της πλοκής του.
90
Άρης Αλεξανδρής
2018-06-14
Γρήγορη, έξυπνη και, κυρίως, αδιάφορη για το πώς θα την προσλάβεις. Δεν επιδιώκει να προκαλέσει συμπάθειες ή να μας πολιτικοποιήσει με το ζόρι, σαν να απευθύνεται σε ασχημάτιστα μωρά. Αντιθέτως, προσφεύγει στην παλιά συνταγή που τόσο λείπει από σινεμά και τηλεόραση τελευταία: Κεντρίζει το μυαλό. Παράγει περιεχόμενο.
90
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2018-06-16
Καταπληκτικό cast, χιουμοράκι, δράση και 8 επεισόδια που σε αφήνουν μόνο με την όρεξη και για άλλα.
85
PsycoticFox
2018-06-12
Το Killing Eve αξίζει να μπει στη watchlist σας. Είναι μια μαύρη και ροζ κωμωδία, ένα κυνήγι στα πλακόστρωτα της Ευρώπης, ένα ψυχοπαθολογικό και ανθρωποκεντρικό δράμα που θα σας καθηλώσει.
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-06-06
Η νέα βρετανική σειρά, που έγινε για λογαριασμό του BBC America, δεν βασίζεται στο να αποκαλυφθεί ποιος είναι ο δολοφόνος, καθώς αυτό είναι εμφανές εξ αρχής, αλλά χτίζει μία ιδιαίτερη, χιουμοριστική, αλλά και ανά στιγμές αγωνιώδη σειρά, που άλλοτε ξεπερνά κάθε κλισέ του είδους, και άλλοτε τα χρησιμοποιεί εποικοδομητικά.
80
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2018-06-10
Αυτό που κάνει την σειρά αληθινά συναρπαστική όμως είναι το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο βασικές ηρωίδες, που είναι απόλυτα γοητευτικό και δύσκολο να περιγράψεις. Η δυναμική της σχέσης των δύο χαρακτήρων που αν δεν βρίσκονταν στις αντίθετες πλευρές του νόμου θα μπορούσαν να είναι οι καλύτερες φίλες ή ακόμη κι ερωμένες.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2018-06-08
Με ένα μαγικό τρόπο, το «Killing Eve» κατόρθωσε στην 1η σεζόν του να μοιάζει ριζοσπαστικό παρόλο που σε κανένα σημείο δεν υπήρξε ανυπάκουο ως προς τους κανόνες του είδους. Αλλά ακόμα κι αν κάθε φορά η διαδρομή φαινόταν γνώριμη, το σκηνικό έμοιαζε ολοκαίνουριο, κι αυτή η ασυμβατότητα έκανε τη σειρά ακόμα πιο συναρπαστική από όσο έτσι κι αλλιώς θα ήταν.
70
Νεκτάριος Παπασπύρου
2018-06-02
Έχει να σας προσφέρει αρκετές ώρες ψυχαγωγίας μαζί με λίγη τροφή για σκέψη πάνω σε διάφορες καταστάσεις που θίγονται στις παρυφές της βασικής ιστορίας.
70
Αλέξανδρος Κυριαζής
2018-06-04
Το στοιχείο που απογειώνει το Killing Eve είναι το βιτριολικό, βρετανικό χιούμορ που μπαίνει σφήνα σε κάθε γραμμή διαλόγου, σε κάθε άχαρο βλέμμα, ακόμα και στις σκηνές δράσης, και κουμπώνει τέλεια με την κατά βάση κατασκοπική δραματική ιστορία, δημιουργώντας ένα εκρηκτικά απολαυστικό αποτέλεσμα.