100
Σάββας Καζαντζίδης
2018-05-20
Οι νεότεροι που δεν είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν το παιχνίδι κατά την κυκλοφορία του μπορούν να το χαρούν ολοκληρωμένο τεχνικά. Οι παλιότεροι, μπορεί να ευαισθητοποιηθείτε από τη σκέψη να παίξετε τη Blight Town και το New London Ruins χωρίς να γκρεμοτσακίζεστε λόγω frame rate. Και πέρα από αυτό, πάντα θα βρίσκουμε μία πονηρή δικαιολογία να ξαναπαίζουμε Dark Souls. Τέλος ξέρετε, το κλισέ του κλισέ ώ κλισε, αλλά Praise the Sun ρε!
96
i-TECH4u
Ένας καλός λόγος να μυηθείς στη μαγεία των Dark Souls ή να ξαναζήσεις την συγκλονιστική εμπειρία που προσέφερε ο πρώτος τίτλος, αν είσαι fan της σειράς.
90
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου
Για όσους το έχουν ήδη ολοκληρώσει και δεν σκόπευαν να το επαναλάβουν, το Remastered Edition του Dark Souls δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω απ' όσα θυμούνται. Για όσους δεν το πρόλαβαν στην πρώτη του εμφάνιση αποτελεί μια ανεκτίμητη ευκαιρία να γνωρίσουν το σημαντικότερο παιχνίδι της τελευταίας εικοσαετίας και να το αφήσουν να τους τσακίσει ξανά και ξανά τις ελπίδες στη σκληρή διαδρομή για την ασφάλεια του επόμενου bonfire.
90
MeLeena
Θεωρώ πως ήταν μια αρκετά καλή Remastered έκδοση. Όχι κάτι "ξένο", αλλά κάτι οικείο και προσαρμοσμένο στο σήμερα.
90
Άρης Βασιλόπουλος
2018-05-10
Το Dark Souls Remastered αποτελεί μια τίμια αγορά για όσους δεν είχαν έρθει σε επαφή με το franchise τα περασμένα χρόνια. Ο τίτλος έχει να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και να σας οδηγήσει σε ένα μαγευτικό σκοτεινό κόσμο.
90
Θάνος Πλαστουργός
2018-05-16
Λένε πως η πραγματική επιτυχία εκπορεύεται απ' την υπέρβαση του εαυτού σου και το να ανέβεις πιο ψηλά φαντάζει ουτοπία. Με το Dark Souls, η From Software έφτασε στο απόγειό της!
90
Κώστας Καμινάρης
2018-05-18
Το παιχνίδι συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους gamers, καθώς είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, ανεξαιρέτως αγαπημένου είδους παιχνιδιών.
90
Χριστίνα Χατζημανώλη
2018-05-14
Ο μόνος λόγος να μην το παίξεις είναι αν πραγματικά δεν αντέχεις την πρόκληση και τη δυσκολία του. Σε κάθε άλλη περίπτωση: Git gud!
90
Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος
2018-05-12
Το παιχνίδι που κατάφερε μέσα σε μερικά χρόνια να δημιουργήσει το δικό του genre, κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην καλύτερή του έκδοση.
83
Μάρκος Ασκανιάν
2018-05-08
Αν σας αρέσουν τα δύσκολα games, δεν μπορεί να απουσιάζει από τη συλλογή σας.
80
person
Το Dark Souls παραμένει ένα εξαιρετικό δείγμα gaming, ένα ακατέργαστο διαμάντι που ίσως να θαυμάζεται για κάποιους λάθος λόγους, όμως το σημαντικό είναι πως αναγνωρίζεται ως καταπληκτικό. Αν θέλετε να το (ξανα)παίξετε, να ξέρετε πως ναι, το remaster την κάνει τη δουλειά του.
80
Ελένη Δρίβα
2018-05-06
Το Dark Souls Remastered αποτελεί πλέον την καλύτερη έκδοση ενός εκ των σπουδαιότερων action RPG όλων των εποχών.
75
Δημήτρης Σαλαμάρας
2018-05-04
Φορέστε το Havel δαχτυλίδι σας, γεμίστε το Estus Flask σας και "βουτήξτε" για ακόμη μία φορά στον "όμορφα φρικιαστικό" κόσμο του πρώτου Dark Souls.
70
Κωνσταντίνος Καλκάνης
Είναι μάλλον προφανές ότι το Dark Souls Remastered απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που δεν έχουν ζήσει την εμπειρία του Dark Souls από τότε που κυκλοφόρησε και θέλουν να τη ζήσουν τώρα, αλλά και αυτούς που είχαν εδώ και καιρό τη «φαγούρα» να επιστρέψουν στο Lordran, εκμεταλλευόμενοι την αναπόφευκτη «ανανέωση» της online κοινότητας - με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
65
Γιώργος Παύλου
2018-05-02
Το Dark Souls Remastered είναι μια τεράστια χαμένη ευκαιρία... Με επιλογές τις όποιες μπορώ να τις αποδώσω μόνο στη λογική "να βγάλουμε τα περισσότερα ξοδεύοντας τα λιγότερα", η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα από τα φτωχότερα Remasters που έχουμε δει αυτή τη γενιά, τόσο από άποψη ουσιαστικών αναβαθμίσεων όσο και από άποψη περιεχομένου. Μιλάμε για ένα απλό port και θα ήταν πολύ πιο τίμιο να κυκλοφορούσαν το παιχνίδι ως "Prepare to Redie Εditon" και όχι ως Remastered.