90
Σπύρος Νικολούζος
2018-05-10
Σε κάθε σκηνή που περνά, η πλοκή απλώνεται όλο και περισσότερο και τα πράγματα περιπλέκονται τόσο πολύ που παθαίνεις μια παράκρουση. Και από θεατής μετατρέπεσαι σε ντεντέκτιβ που μετρά τις αντιδράσεις, παρατηρεί τις συμπεριφορές και αναζητά ενόχους. Και στο τέλος κάθε επεισοδίου, (οκτώ είναι συνολικά) έρχεται κάτι καινούριο στην επιφάνεια που μπορεί να σου ανατρέψει τα όσα είχες σκεφτεί πριν, κρατώντας σε σε εγρήγορση. Η σειρά είναι τόσο καλογραμμένη και καλογυρισμένη που θυμίζει λίγο Αγκάθα Κρίστι.
90
Πάνος Κοκκίνης
2018-05-06
Δεν υπήρχε τίποτα άλλο για μένα πέρα από το να φτάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται στο τέλος της 1ης σεζόν. Ένα τέλος για το οποίο εννοείται πως δεν πρόκειται ποτέ να σου πω λέξη. Εκεί που υποσχέθηκα στον εαυτό μου να κάτσω να δω άμεσα ότι άλλο έχει φτιάξει με τα χεράκια του ο Harlan Coben (το παλικάρι με τα 60 εκατομμύρια πουλημένα αντίτυπα που λέγαμε). Εκείνος δηλαδή που είναι ο πραγματικός σταρ του 'Safe'.
90
Στέργιος Πουλερές
2018-05-08
Ειλικρινά, δεν περιμέναμε κάτι τόσο καλό.
80
eleftherostypos.gr
2018-05-04
Σε κάθε επεισόδιο τα πράγματα περιπλέκονται τόσο πολύ που παθαίνεις μια παράκρουση. Σε τρώει ένα σαράκι για να φτάσεις στο τέλος. Να δεις τι συνέβη τελικά. Πώς βρέθηκε νεκρός ο 19χρονος; Ποιος το έκανε; Τι σχέση έχει αυτό με την απόσταση μεταξύ του πατέρα και της 16χρονης κόρης; Πώς εμπλέκονται όλοι οι άλλοι;
60
Α.Κ.
2018-05-02
Λίγο από θρίλερ, αρκετό μυστικό από ένα λάθος στο παρελθόν, πολύ περισσότερο από δραματικές καταστάσεις σε δυσλειτουργικές οικογένειες, το «Safe» όσο τα επεισόδια πλησιάζουν προς το τέλος ξεμένει από ιδέες για να καταφέρει να στήσει μια επαρκή εξήγηση που θα αξίζει τον κόπο στο φινάλε.