90
Νατάσσα Λούππου
Δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε ληστεία, αλλά για επανάσταση.
90
Κωστής Γωγιός
Η σειρά έχει δράση, ρυθμό, είναι πανέξυπνα στημένη και σε κρατάει σε εγρήγορση.
90
nikos fekkas
2018-05-20
Εκτός απ'την πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή,τους πολύ συμπαθείς χαρακτήρες και τον άψογο ρυθμό, η σειρά τα πάει εξαιρετικά και σε επίπεδο σκηνοθεσίας δίνοντας ένταση και νεύρο καθ'όλη τη διάρκεια των επεισοδίων και ντύνοντας τα με φοβερές μουσικές!
Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες σεναριακές ευκολίες, οι οποίες αφενός είναι λίγες και αφετέρου εύκολα προσπελάσιμες, η σειρά είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο που προσφέρει απλόχερα μια binge watching εμπειρία.
80
Old Boy
2018-05-18
To "La Casa de Papel" θα ήταν απολαυστικότατο κι εθιστικότατο ακόμη κι αν κατέγραφε μια οποιαδήποτε άλλη ληστεία. Ανεβαίνει όμως σε άλλες σφαίρες συνδυάζοντας την καταλυτική ψυχαγωγική του δύναμη με μια εντελώς ανατρεπτική ατζέντα.
80
Σπύρος Νικολούζος
Ο ρυθμός του κάθε επεισοδίου είναι σταθερός και γρήγορος, με πολλές σκηνές γεμάτες ένταση και πάθος, ενώ δεν λείπουν και οι ανατροπές. Παρόλο που το κεντρικό θέμα είναι η ληστεία, η ουσία έχει να κάνει με τον έρωτα και με το πώς τελικά τα χρήματα επηρεάζουν τον άνθρωπο.
80
Ελένη Μπεζιριάνογλου
Σασπένς, ίντριγκα, σεξ, ανατροπές (πολλές) και χαρακτήρες που σου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς.
80
Νεκτάριος Παπασπύρου
Η τηλεοπτική αυτή σειρά είναι άλλη μια απόδειξη ότι για να δημιουργηθούν αξιολογότατες παραγωγές δεν χρειάζονται πολλά χρήματα αλλά περίσσιο ταλέντο και μεράκι!
80
Κική Μουστακίδου
Το εθιστικό τηλεοπτικό προϊόν που δημιούργησε ο 48χρονος Άλεξ Πίνα μπορεί στη δράση και την κορύφωσή του να ακολουθεί σε ένα βαθμό τις φόρμες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε κινηματογραφικές ταινίες τέτοιου είδους, αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέλεια σειρά για μια τέλεια ληστεία.
80
Βίδος Κοσμάς
Η σειρά είναι μια γεμάτη ανατροπές περιπέτεια με κεντρικά πρόσωπα τα μέλη μιας σπείρας που οργανώνουν τη ληστεία του αιώνα και τους αστυνομικούς που τους καταδιώκουν. Εθιστικό θέαμα!
80
Χριστίνα Δάδινα
2018-05-16
Είναι μια σειρά που έχει δώσει μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των χαρακτήρων της, στον καθένα ξεχωριστά, έτσι κανείς χαρακτήρας δεν μπορεί να σου μείνει απαρατήρητος. Η ανθρώπινη πλευρά των ηρώων προβάλλεται με ρεαλιστικό τρόπο χωρίς παρατραβηγμένους διαλόγους.
80
Μιχάλης Σταύρου
Οι Ισπανοί συνδυάζουν έξυπνο, καλοδουλεμένο σενάριο και χαρακτήρες, με ερμηνείες δυναμικές ή ζεστές, γεμάτες ρεαλισμό και εξαιρετική κινηματογράφηση, με όλα τα επιμέρους, σκηνοθεσία, φωτογραφία, σκηνικά, μοντάζ, να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές.
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-05-10
Μία εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά, που παρά το κλειστοφοβικό, ως επί τω πλείστον, περιβάλλον, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, δημιουργώντας χαρακτήρες που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένοι στο μυαλό όσων την δουν.
80
Παναγιώτα Τζιοβανάκη
2018-05-12
Αρκετά έξυπνο και καλογραμμένο σενάριο, εμπλέκει μέσα στο αστυνομικό είδος στοιχεία μυστηρίου, κωμικά, αισθηματικά, δραματικά και κοινωνικά.
80
Marva Tyrogianni
2018-05-08
Το Casa de Papel θα σε καθηλώσει στα 22 επεισόδια του.
80
Καζανάς Kώστας
2018-05-06
Μία σειρά που μας προσέφερε γέλιο, άγχος, μελαγχολία, θυμίζοντας μας πως η ζωή (κατά κύριο λόγο) είναι πόνος. Τελευταίο στοιχείο είναι η τελευταία σκηνή με την τρομερή διασκευή του Bella Ciao που εδώ ίσως δεν χωράνε λόγια.
80
Αντώνης Γκούμας
2018-05-14
Οι Ισπανοί συνδυάζουν έξυπνο, καλοδουλεμένο σενάριο και χαρακτήρες, με ερμηνείες δυναμικές ή ζεστές, γεμάτες ρεαλισμό και εξαιρετική κινηματογράφιση, -με όλα τα επιμέρους σκηνοθεσία, φωτογραφία, σκηνικά, μοντάζ, να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές. Όλες οι προϋποθέσεις υπήρχαν και μόλις ήρθε το Netflix και έβαλε τα χρήματα μετουσιώθηκαν σε αυτή την επιτυχημένη σειρά.
80
E-Daily.gr
Αν δεν την έχετε δει ακόμα, καλό θα ήταν να την δοκιμάσετε. Το πιο πιθανό είναι να κολλήσετε.
75
Ελένη Αναστασιάδου
2018-05-04
Όπως και να έχει η "La casa de papel" είναι μια σειρά που αξίζει τον χρόνο σας, βλέπεται αρκετά ευχάριστα και δίνει κάποια τροφή για σκέψη σχετικά με το ποιος ορίζει το δίκαιο και γιατί.
60
Στέργιος Πουλερές
2018-05-02
Το La Casa del Papel έχει αρκετά χαρακτηριστικά που το κάνουν μια πολύ όμορφη σειρά. Τρομερά στημένη, με πολύ έξυπνη μετάβαση από σκηνή σε σκηνή κι από χρόνο σε χρόνο, αρκετές προσωπικότητες στις οποίες εμβαθύνει. Έχει γενικώς πράγματα να παρατηρήσεις, να ασχοληθείς, να τα εκτιμήσεις. Έχει όμως αυτό το ένα που για μένα τα μετριάζει όλα...Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα ορισμένων χαρακτήρων μοιάζουν τόσο άκυρα και τόσο απότομα. Χωρίς να έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο.