Μετά το ελληνικό «brain drain» και ο Κράτος μεταναστεύει στο εξωτερικό, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη σκανδιναβική μυθολογία ανάλογο του θρυλικού παρελθόντος του!
100
Inspyrouation
Ίσως το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι όλων των εποχών, ο Kratos συστήνει τον εαυτό του ως Θεός του πολέμου σε ακόμη μια γενιά, θυμίζοντάς μας πόσο τέλεια εμπειρία μπορεί να γίνει το gaming.
100
Ηλίας Στρυμπώνης
Πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι υπήρχαν πολλές αμφιβολίες για το αποτέλεσμα όλων αυτών των αλλαγών. Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα, η αλλαγή της μυθολογίας δεν επηρέασε αρνητικά την εικόνα του, αλλά το πιο σημαντικό, δεν επέτρεψε στο God of War να χάσει την ταυτότητα του.
100
Γιάννης Παπαϊωάννου
To God of War είναι μια μοναδική εμπειρία, ένα τεχνολογικό αριστούργημα που θέτει νέα πρότυπα για το μέλλον της ψηφιακής διασκέδασης.
100
i-TECH4u.gr
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της γενιάς παιχνιδομηχανών, προσφέρει μια συγκλονιστική single player εμπειρία διάρκειας αρκετών δεκάδων ωρών.
100
Constantinos
Αν είστε κάτοχος PS4, δε νοείται να μην έχετε το God of War.
100
Μάκης Καλόστος
Η Santa Monica μας έδωσε έναν εξαίσιο τίτλο, για τον οποίο θα μιλάμε για χρόνια με τα καλύτερα λόγια. Το God of War είναι μια περιπέτεια που πρέπει να ζήσετε.
100
Κώστας Φάρκωνας
2018-04-20
Πήγαινε αγόρασέ το ΤΩΡΑ.
100
Γιώργος Καλλίφας
2018-04-14
Το God of War είναι, εν τέλει, ένα σπουδαίο επίτευγμα του σύγχρονου gaming.
100
Dimitris Karamanidis
2018-04-18
Όταν θέλουμε να φανούμε αυστηροί στις βαθμολογίες μας έχουμε συνηθίσει να αναφέρουμε ότι "το δέκα ανήκει στο θεό" και ο Kratos είναι... θεός.
100
Σάκης Καρπάς
2018-04-12
Το απόλυτο βιντεοπαιχνίδι και μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της γενιάς. Καλό σας ταξίδι...
100
Παύλος Κρούστης
2018-04-10
Το God of War δεν είναι μόνο το τέλειο μοντέρνο action game, αλλά δείχνει στην υπόλοιπη βιομηχανία ότι αξίζει και πρέπει να παίρνει ρίσκα, ακόμα και με ένα προϊόν τόσο αγαπητό, όσο αυτή η σειρά.
98
MeLeena
Άξιζε κάθε του σημείο, ακόμα και αυτά που ήθελα να τα παρατήσω. Κι όμως συνέχισα. Και το αποτέλεσμα με δικαίωσε.
98
Alex Lazaridis
Συμπερασματικά, το νέο κεφάλαιο της σειράς God of War κατάφερε να προκαλέσει δέος, συγκίνηση και σεβασμό σε gamers και developers. Με μια ιστορία παρμένη από τα βιβλία του Tolkien της Μέσης Γης και μια κινηματογραφικότητα που μέχρι και ο Peter Jackson θα ζήλευε, αποδεικνύει την σημασία των singleplayer παιχνιδιών στην gaming βιομηχανία. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το εμπλουτισμένο/ανανεωμένο σύστημα μάχης, έχουμε ένα ή ίσως ΤΟ παιχνίδι της χρονιάς...
95
Ζήσης Παρασκευαΐδης
2018-04-08
Το God of War αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς και του PlayStation ειδικότερα. Το σημαντικότερο, δίνει νέα πνοή και μέλλον στο franchise. Απαραίτητη αγορά.
93
Δημήτρης Θωμαδάκης
Αν έχετε PS4 τρέξτε να το αποκτήσετε. Αν δεν έχετε, βγάλτε πάραυτα προϋπολογισμό για την κονσόλα και το παιχνίδι μαζί!
93
Μάνος Γρυπάρης
2018-04-06
Η καλύτερη περιπέτεια του Kratos.
90
Παντελής Δασκαλέλος
2018-04-02
Μακράν το καλύτερο Action-Adventure του PS4.
90
Μάνος Βέζος
2018-04-04
Λίγο ή πολύ μπορεί όλα να ακούγονται σχετικά γνώριμα έως και δανεικά από άλλες παραγωγές. Η επιτυχία του Santa Monica Studio όμως βρίσκεται στην εξισορρόπηση των ιδεών αλλά και στην ποιότητα της εφαρμογής τους, μαζί με μια αναπάντεχη επιτυχία σε επίπεδο αφήγησης που, τελικά, εξασφαλίζει τη νέα ταυτότητα του franchise.
80
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου
2018-04-01
Το God of War ήταν η μοναδική περίπτωση εδώ και πολύ καιρό που δεν υπήρχε καμιά αίσθηση ψυχαναγκαστικής αγγαρείας στην εξερεύνηση που έκανα, μόνο γνήσιο ενδιαφέρον ν' ανακαλύψω τι θαυμαστό κρύβει και η επόμενη γωνιά του κόσμου του. Αρκεί αυτό για να ανακηρυχτεί αριστούργημα; Όχι, αλλά η αντίδραση στην υπερβολή δεν πρέπει να μας οδηγεί στο αντίθετο άκρο και την απόρριψη του ωραίου. Το God of War είναι ένα καλό παιχνίδι.