90
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-08-10
Aυτό που καθιστά τόσο καθηλωτική την εμπειρία του Wild Wild Country είναι ο τρόπος που αφηγούνται την ιστορία οι σκηνοθέτες Chapman και Maclain Way, προσεγγίζοντας την απίστευτη υπόθεση του Ραζνίς και της κοινότητάς του Rajneeshpuram με ερευνητικό πάθος αλλά και γνήσια επιθυμία κατανόησης.
80
Μάκης Σεκέρογλου
2018-08-02
Δεν ξέρω πόσο συχνό είναι το φαινόμενο η παρακολούθηση ενός ντοκιμαντέρ να αιχμαλωτίζει τον θεατή στον ίδιο βαθμό που το κάνει μια σειρά μυθοπλασίας, με αποτέλεσμα να βλέπει έξι επεισόδια σχεδόν μονοκοπανιά. Το Wild wild country πάντως το καταφέρνει και είναι σίγουρα κάτι που αξίζει να αφιερώσετε μερικές ώρες για να παρακολουθήσετε.
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
2018-08-04
Είτε αποφασίσει κανείς να διαλέξει το πρίσμα κατά της μικρής, αφιλόξενης κοινότητας που απορρίπτει τον Άλλο για τη διαφορετική πολιτική, σεξουαλική ή θρησκευτική του ταυτότητα, είτε ταχθεί ενάντια στην αίρεση που αρματώνεται με όπλα και σκοτεινές σκευωρίες για να επιβιώσει στη νέα της κατοικία, η σειρά είναι πολύ αφοσιωμένη στην πιστή απεικόνιση ενός εκ των μεγαλύτερων σκανδάλων της Αμερικής των '80s για να πάρει θέση.
80
Φανή Βασιλοπούλου
2018-08-06
Είναι μια σειρά που αξίζει να δεις, καθώς πρόκειται για ένα ενδιαφέρον νοητικό πείραμα που απαιτεί από τον θεατή να κατανείμει το φταίξιμο και έτσι, ίσως, να καταφέρει να τον φέρει πιο κοντά με τον αληθινό εαυτό του.
80
Αντώνης Μποσκοΐτης
2018-08-08
Καθώς το ντοκιμαντέρ απλώνεται σε διάρκεια, ο θεατής σοκάρεται από τις αποκαλύψεις: Σεξουαλικά όργια, οικονομικά σκάνδαλα, εξαπατήσεις πιστών, ένα πραγματικό ''crime drama'', δοσμένο με μαεστρία από το σκηνοθετικό δίδυμο των Τσάπμαν & Μακλέιν Γουέι, που αφήνουν τον θεατή να διαμορφώσει τη δική του άποψη παρά τα όσα συγκλονιστικά λέγονται απ' τους ανθρώπους μπροστά στο φακό.