85
Σταύρος Λιναρδάκος
2018-02-10
Aποτελεί μια αρκετά καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα 2D "anime" fighting παιχνίδι, αφού προσφέρει πολύ περιεχόμενο και ένα εξαιρετικό, με καλή καμπύλη εκμάθησης και λειτουργικό σύστημα μάχης, πιστό στην ποιότητα που χαρακτηρίζει τη δουλειά της Arc System Works.
80
Αριστοτέλης Τσουραπάς
2018-02-04
Ένα πολύ καλό fighting game για το PS Vita, που όμως δεν προσφέρει κάτι δραστικά καλύτερο για να ξεχωρίσει στο είδος. Σίγουρα θα το χαρείτε στο φορητό, ειδικά αν είστε anime fans.
80
Allex
2018-02-06
Δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους και σίγουρα ίσως αποξενώσει αρχάριους του είδους, παρά το καταπληκτικά σχεδιασμένο tutorial. Αν ψάχνετε ωστόσο μια αφορμή να μπείτε στον κόσμο των anime fighters, το Under Night In-Birth Exe: Late[st] προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ένα γοητευτικό roster χαρακτήρων και ένα απαιτητικό σύστημα μάχης για να σας κρατήσει απασχολημένους για αρκετό καιρό.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-02-08
Είναι ένας τίτλος ξύλου που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε χαρακτήρες και Combos (χωρίς την ύπαρξη) DLCs και μας δίνει χώρο για να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας μέσα από τα διάφορα Modes. Μπορεί το στυλ των γραφικών και των σχεδίων του να παραπέμπει σε μια εποχή του παρελθόντος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το παιχνίδι έχει μεγαλώσει άσχημα.
78
Παντελής Δασκαλέλος
2018-02-02
Ένα αξιόλογο 2D Fighting που θα κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό, τόσο των αρχάριων, όσο και των βετεράνων παικτών, παρά τον μετριοπαθή οπτικό τομέα του.