Δεν Νιώθω Άνετα σ' Αυτόν τον Κόσμο Πια(2017)
(I Don't Feel at Home in This World Anymore.) | Πρώτη προβολή: 24-02-2017

70
Vasilis Tsavdaridis
2018-02-12
Ψάξτε το, βρείτε το και όταν σας δοθεί η ευκαιρία δείτε το.
69
Γιώργος Καραλιάς
2018-02-10
Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Macon Blair, γνωστός στο indie κοινό από τους ρόλους του στα εξαιρετικά Blue Ruin και Green Room. Έχει μεταφέρει αυτή την αισθητική στο «I Don't Feel at Home» και σκηνοθετεί με μια «ανθρωπιά» που σπανίζει στις ακριβές αμερικανικές παραγωγές, ενώ με το σενάριό του έχει καταφέρει να αποτυπώσει σχεδόν στην εντέλεια τις μικρές ιδιοτροπίες των χαρακτήρων.
60
Άλκηστη Ακτσόγλου
2018-02-08
Αναρωτιέται κανείς μήπως η ταινία θα μπορούσε να διατηρήσει την δυναμική της, αν τελείωνε στην πρώτη μισή ώρα. Όμως, αν και μέτρια, στο σύνολό της είναι αξιόλογη. Ο Blair έχει χώρο για βελτίωση και διαθέτει μία αναζωογονητική ματιά. Αξίζει να την δείτε μόνο και μόνο για την σκηνή που η Ruth βρίσκει το κλεμμένο της λάπτοπ.
50
Δημήτρης Μπαμπούλης
2018-02-06
Είναι μια αξιοπρόσεκτη ταινία, η οποία δεν θα κάνει τον θεατή να μείνει έκπληκτος από αυτό που είδε, αλλά ούτε θα τον κάνει να πει ότι έχασε τον χρόνο του βλέποντας την, αφού έχει στοιχεία που ευχαριστούν και δημιουργούν ένα ενδιαφέρον μέχρι και το τέλος της.
50
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
2018-02-04
Χωρίς να μπορεί να ισορροπήσει απόλυτα ανάμεσα στη σκοτεινή πλευρά του και τη σαρκαστική του διάθεση, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μέικον Μπλερ δίνει υποσχέσεις αλλά δεν κερδίζει τελικά τις εντυπώσεις.
30
Κλειώ Παρασκευοπούλου
2018-02-02
Πάσχει σεναριακά, κυρίως όσον αφορά την κωμωδία της υπόθεσης, βγάζοντας γέλιο βεβιασμένο και ανεπαρκές ακόμη και για τους βέρους λάτρεις του σκοτεινού χιούμορ, ή μάλλον, ειδικά γι'αυτούς. Η πλοκή είναι μάλλον πρόχειρη και τραβηγμένη απ' τα μαλλιά, αλλά αυτό δεν μας ενοχλεί τόσο, άλλωστε «Kiss Kiss Bang Bang» δε γίνεσαι εύκολα, το ξέρουμε όλοι.