80
Γιάννης Μόσχος
2018-02-06
Είναι σπάνιο να βλέπεις μια σειρά του CW που δεν έχει νεαρό πρωταγωνιστή και η οποία καταφέρνει να είναι τόσο επίκαιρη σε ένα κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή απλά να ακολουθήσει τυποποιημένες πρακτικές CW και να υποπέσει στην ανυπαρξία, αλλά μέχρι τότε καταφέρνει και τιμά την σύγχρονη μαύρη κουλτούρα, ενώ λειτουργεί και ως το ιδανικό ορεκτικό για το «Black Panther».
60
Μάνος Βασιλείου- Αρώνης
2018-02-04
Οι συντελεστές της σειράς δεν έχουν καταφέρει να ταιριάξουν αρμονικά την εμβάθυνση στο σενάριο και στους χαρακτήρες με θεαματικές σκηνές δράσεις του κεντρικού ήρωα. Τα εφέ της σειράς είναι αρκετά πίσω κι απ' τα εφέ των τελευταίων σεζόν των υπόλοιπων superhero σειρών του CW, ενώ η ίδια η φιγούρα του Black Lightning περισσότερο μοιάζει με έναν ηλεκτροφόρο Robocop, βγαλμένο από άλλη δεκαετία, παρά με έναν σύγχρονο superhero.
55
Αντώνης Γκούμας
2018-02-02
Το άλλο πρόβλημα της σειράς είναι ότι πέραν των λίγων στιγμών που επιβεβαιώνει ότι είναι σειρά με υπερήρωα, το μεγαλύτερο μέρος της ακολουθεί τους κανόνες σαπουνόπερας. Θα τη βοηθούσε λίγο περισσότερη ευρηματικότητα, λίγο περισσότερος ρυθμός, λίγο περισσότερο χιούμορ ή λίγο περισσότερο προσοχή στο σενάριο.