90
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2018-02-06
Πρόκειται για ένα παιχνίδι γεμάτο ψυχή, που ξεχειλίζει από ποιότητα και μεράκι σε κάθε έκφανση της pixel-art αισθητικής του, με ομαλότατο animation που αποδίδει πειστικότατα τις θεατρικές εκφράσεις των χαρακτήρων, ιδιαίτερα στα πάμπολλα καλοσκηνοθετημένα cutscenes του, ενώ ακόμα και η απλή ατμοσφαιρική μουσική που συνοδεύει τη περιπέτεια (από δικές του συνθέσεις – ο άνθρωπος είναι πολυπράγμων) κατορθώνει και βάζει τον παίκτη για καλά στο κλίμα του παιχνιδιού.
80
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-02-02
Παρόλα τα θέματά του, το Iconoclasts δεν παύει να αποτελεί μία γεμάτη και ενδιαφέρουσα metroidvania πρόταση, που κάνει τη διαφορά κυρίως επειδή ενσωματώνει χαρακτήρες με προσωπικότητα που δημιουργούν αβίαστα ενδιαφέρον γύρω από τη μοίρα τους, στοιχείο ιδιαιτέρως σπάνιο για το είδος.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-02-04
Σε γενικές γραμμές, το Iconoclasts δεν είναι τίτλος που θα λάμβανε υποψηφιότητα για παιχνίδι της χρονιάς. Τα γραφικά του, οι μηχανισμοί του, και οι επιρροές του συνθέτουν ένα Metroidvania που δεν θα ξεχωρίσει εύκολα αλλά σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή μας. Θα αποτελέσει εύκολα μια ευχάριστη ασχολία, ειδικά αν προτιμήσουμε την έκδοση του PSVita για να παίζουμε είτε στο κρεβάτι, είτε οπουδήποτε μακριά από την οθόνη ενός υπολογιστή.