85
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-01-06
Όχι ότι δεν γίνεται απόπειρα σκιαγράφησης του ιστορικού / πολιτισμικού πλαισίου της εποχής (τη θέση του ρατσισμού και των ακραίων πολιτικών αναταράξεων του πρώτου κύκλου παίρνουν εδώ η ομοφοβία, ο πανικός του AIDS και τα δικαιώματα των γκέι) στον δεύτερο αυτό κύκλο του American Crime Story, το κυρίαρχο mood όμως εδώ έχει να κάνει με μια αίσθηση μελαγχολίας σε συνδυασμό με μια ναρκωτική σχεδόν έλξη που πηγάζει από τη χρήση ευρυγώνιων φακών δίνοντας μια αλλόκοσμη διάσταση στα εντυπωσιακά σκηνικά.
80
Φανή Βασιλοπούλου
2018-01-04
Εαν η σειρά δεν είχε αυτό το εξαιρετικό κάστ ίσως δεν θα ήταν τόσο πετυχημένη. Σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν, όλοι οι χαρακτήρες είναι πιο ανεπτυγμένοι, ακόμα και αν εμφανίζονται μονάχα σε ένα επεισόδιο: καλογραμμένοι και σφύζουν από ζωή. Αυτή η σειρά είναι μια σειρά που δεν πρέπει να χάσεις...
75
Κωνσταντίνος Καραγάνης
2018-01-02
Ο Murphy μαζί με τον σεναριογράφο Tom Rob Smith, διασκευάζουν το βιβλίο του Maureen Orth, "Vulgar Favors", και αποφασίζουν να διηγηθούν την ιστορία αντίστροφα, πράγμα το οποίο μπορεί να μπερδέψει τους θεατές, αλλά από την άλλη είναι μία δοκιμασμένη συνταγή για το χτίσιμο έντασης.