90
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-01-18
Το The End of the F***ing World είναι αστείο, είναι πικρό, είναι αισθητικά απολαυστικό, είναι φουλ στυλιζαρισμένο, είναι δραματικά πλήρες και συμπαγές. Δεν χρειαζόμαστε 2η σεζόν. Χρειαζόμαστε περισσότερες σειρές σαν κι αυτήν.
90
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-01-20
Η βρετανική σειρά οκτώ 20λεπτων επεισοδίων αποτελεί ένα τηλεοπτικό κομψοτέχνημα ευαισθησίας, σαρκασμού και αιώνιας εφηβικής προσμονής.
85
Στέργιος Πουλερές
2018-01-16
Όταν αυτή η σειρά τοποθετεί στο κέντρο του κάδρου της δύο έφηβους που καταλαμβάνονται από ψυχοπαθείς ιδέες και οι φαντασιώσεις τους ή οι πράξεις τους γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη στην λογική και την φυσιολογική εφηβική αταξία, τότε οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Μόνο που όποια προετοιμασία κι αν κάνεις, το σοκ δεν το γλυτώνεις στο τέλος. Τίποτα δεν μπορεί να σε προδιαθέσει για αυτό που ολοκληρώνει την πορεία των δύο έφηβων 17χρονων.
80
ManoMeter
2018-01-04
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε οχτώ εικοσάλεπτα επεισόδια... Δείτε το!
80
Κωνσταντίνος Σολδάτος
2018-01-06
Η σειρά είναι ένα δράμα με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, καυστική, θίγει ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία του 21ο αιώνα, με βασικό θέμα όμως να δείξει την εφηβική οργή. Προσεγμένη σκηνοθετικά και σεναριακά.
80
LorneMalvo
2018-01-02
Το The End of The F***ing World είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά που σίγουρα αξίζει τον πολύτιμο χρόνο σας. Το γεγονός ότι διαρκεί όλη κι όλη γύρω στις τρεις ώρες την κάνει ακόμα περισσότερο γοητευτική στα μάτια του πεινασμένου για ποιοτική σειρά θεατή!
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-01-12
Γεμάτο black humor και βρετανικό φλέγμα, όπου το μακάβριο μετατρέπεται από ανοίκειο σε μία διαφορετική πρόσληψη του κόσμου γύρω μας.
80
Ανδρέας Ποταμίτης
2018-01-14
Η προσπάθεια να μετατρέψουν το συγκεκριμένο κόμικ σε σειρά ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες προσπάθειές του κατά την άποψη μου, αφού όπως προανέφερα μπορεί να είναι μικρούλα αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ο οποιοσδήποτε μπορεί να την λατρέψει λόγω της απλότητάς της.
80
Georgia Kotsiopoulou
2018-01-10
Οι στιγμές που θα γελάσεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είναι ισάριθμες με εκείνες που θα αναρωτηθείς για τα ανθρώπινα συναισθήματα και για την αξία του να λες αυτό που σκέφτεσαι. Μερικές φορές πρέπει να ξεστομίσεις το "είσαι μαλάκας" και να πεις ξεκάθαρα αυτό που θες. Μερικές φορές πρέπει να βάλεις φωτιά στο λάθος σου και να πας παρακάτω. Και μερικές φορές πρέπει να αποδέχεσαι ότι το "παρακάτω σου" μπορεί να είναι ένα ακόμα λάθος.
80
Καζανάς Kώστας
2018-01-08
Το The End Of The F***ing World καταφέρε σε σύνολο 3 ωρών να μας δημιουργήσει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα. Από την μία οι σκέψεις ότι τα πάντα είναι μάταια, και από την άλλη ένα κρυφό χαμόγελο και μία ελπίδα ότι ο κόσμος αυτός, αλλάζει.