80
Ελένη Δρίβα
2018-01-08
Το εγχείρημα της Deck Nine είναι μια μοναδική περιπέτεια και αποδεικνύει πως ακόμα και αν ξέρουμε τη κατάληξη μιας ιστορίας, αυτό δεν σημαίνει ότι η εξιστόρηση της δεν έχει κάτι να μας προσφέρει. Θίγει σημαντικά θέματα, προκαλεί συναισθηματική φόρτιση, γέλιο, χαρά και όλα αυτά υπό τη μελωδία ενός εξαίρετου soundtrack. Αυτό είναι το Life Is Strange: Before the Storm.
80
Στάθης-Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος
2018-01-10
Η επιτυχία στη συνταγή του Before the Storm φανερώνεται στη γεύση που αφήνει στο τέλος. Είναι από τις γεύσεις που θα ήθελε κανείς να συνεχίσει να γεύεται και γι' αυτό ίσως θα ήταν καλύτερο να υπάρχουν κι άλλα επεισόδια. Ίσως, από την άλλη, να είναι συνετό να διαρκεί τόσο.
75
Λεωνίδας Στραβάκος
2018-01-06
Δεν υπάρχουν ούτε νικητές ούτε ήρωες εδώ. Υπάρχουν άνθρωποι καθημερινοί με ανθρώπινα προβλήματα και ανησυχίες που απλά προσπαθούν να επιβιώσουν και να καταλάβουν τη θέση τους στον κόσμο. Αυτή η ανθρωπιά και η ειλικρίνεια ανάμεσα τους θα είναι η αιτία που θα σας κάνει να ξαναερωτευτείτε το Life is Strange για μια ακόμα φορά.
70
Σάββας Καζαντζίδης
2018-01-02
Από μόνο του το Before the Storm δε μπορεί να σταθεί. Συνολικά με το Life is Strange, και αγνοώντας τα κενά που μένουν ώστε να δεθούν οι ιστορίες, συνεχίζει να είναι το καλύτερο interactive adventure παιχνίδι από τότε που αυτά εμφανίστηκαν στην πιάτσα. Και είναι και μια καλή ευκαιρία να αναθερμανθεί το κοινό και να ζητήσει πιο επίμονα το Life is Strange 2.
70
elchrys
2018-01-04
Οπωσδήποτε υστερεί σε σασπένς σε σχέση με τον προκάτοχό του, όμως γι' αυτό το λόγο αν δεν έχετε ασχοληθεί με τη σειρά μέχρι τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό. Αν σας άρεσε το πρώτο Life is Strange ή αν θέλετε μια διαδραστική ιστορία με τις προαναφερθείσες θεματολογίες, το Life is Strange: Before the Storm είναι καλή επιλογή.