90
Δημήτρης Αποστολόπουλος (PC)
2018-10-10
Το PUBG είναι ένα αρκετά ολοκληρωμένο παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει ανταγωνισμό και συνάμα κιλά troll. Διαλέξτε το ύφος σας, την παρέα σας, την προοπτική που σας ταιριάζει και ορμήξτε για κοτόπουλα. Προσοχή στα bugs! Μην εκνευρίζεστε, ένα παιχνίδι είναι! Και μάλιστα, πολύ καλό!
85
Άρης Φουρναράκης (PC)
2018-10-08
Πρόκειται για μια πρωτότυπη και λαμπρή ιδέα, με γρήγορο και διασκεδαστικό gameplay, καταιγιστική δράση, πολλαπλές τακτικές προσέγγισης και πλουραλισμό από αντικείμενα και όπλα, πράγματα τα οποία το έκαναν διάσημο και το βοήθησαν να σπάσει όλα αυτά τα ρεκόρ στο Steam.
83
Μάνος Γρυπάρης (PC)
2018-10-06
Όταν μια λαμπρή ιδέα συναντάει το Word of mouth τότε ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Το στρώσιμο ωστόσο θα πρέπει να συνεχιστεί.
75
Dimitris Vlachos (XboxOne)
2018-10-04
Η σχέση ποιότητας-τιμής στο PUBG είναι σε όλους τους τόνους μαγευτική. Μπείτε γρήγορα να διασκεδάσετε και αφήστε στην άκρη τα frame drops καθώς το παιχνίδι δεν είναι σε καμία περίπτωση, έστω και στην σημερινή του μορφή, unplayable.
60
Πλάτων Πέππας (XboxOne)
2018-10-02
Σίγουρα διασκεδάσαμε με το PUBG όταν μας συνόδευαν δύο-τρεις φίλοι, ενώ, δυστυχώς για το ίδιο, δεν βρήκαμε τον παραμικρό λόγο να το ξεκινήσουμε στην κονσόλα μας όταν ξέραμε ότι θα παίξουμε χωρίς συγκεκριμένη παρέα.