84
Παντελής Δασκαλέλος
2017-12-08
Ένα συγκλονιστικό φινάλε που θα σας παρασύρει σε ένα συναισθηματικό roller coaster.
77
Σπύρος Μπλιάγκος
2017-12-06
Το τελευταίο επεισόδιο ρίχνει ένα άδοξο και τσαπατσούλικο φινάλε σε μια τριλογία που είχε καλές στιγμές ανάμεσα στην κατάρα των προκαθορισμένων ορίων ενός prequel. Βλέπεις απαιτήθηκε η συνέχεια του παραμυθιού από τον παραμυθά κι αν όλα τα παιδιά πάνε για ύπνο, τότε κανένα πρόβλημα...
70
Αλέξανδρος Ευθυμίου
2017-12-02
Το Hell is Empty δεν είναι ένα ακριβώς ικανοποιητικό season finale. Το επεισόδιο αυτό καθαυτό δεν είναι κακό, αλλά δεν στέκεται αντάξιο του προκατόχου του. Παρόλα αυτά, έχει κάποιες δυνατές στιγμές και προκαλεί ισχυρά συναισθήματα. Ως σύνολο το Before the Storm κρίνεται επιτυχημένο και φέρνει εις πέρας το σκοπό του, αποκτώντας τη δική του ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων του franchise.
70
Μάνος Γρυπάρης
2017-12-04
Οι επιλογές σας είναι περιορισμένες και οι διακλαδώσεις σεναρίου απειροελάχιστες, ενώ η πολύ μικρή διάρκεια σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε καλά ακόμα και τα ελάχιστα χρήματα που θα πρέπει να δαπανήσετε για να το αποκτήσετε. Σε κάθε περίπτωση όμως, το ταξίδι αξίζει. Να προσέχετε μόνο τα κορίτσια μας γιατί όσο ευαίσθητα μοιάζουν...άλλο τόσο μπορεί να αποδειχθούν τίγρεις, όταν οι καταστάσεις το απαιτήσουν.