90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
2018-01-14
Πανέξυπνο χιούμορ, σατυρικός σχολιασμός της κοινωνίας με εξαιρετικά stand up sets, θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας.
90
Φανή Βασιλοπούλου
2018-01-10
Η σειρά, ουσιαστικά, πρόκειται ακριβώς για αυτο: πως δυο γυναίκες διαχειρίζονται τη ζωή τους σε μια εντελώς ανδροκρατούμενη κοινωνία (θυμίσου Mad Men). Πως μπορεί μια γυναίκα να κατέχει ταλέντο όταν ένας άντρας είναι ατάλαντος. Πως μια γυναίκα έχει τη δύναμη να αναρωτηθεί δυνατά αν τελικά η ζωή δεν είναι απλά για να είναι μια "μαμά" και "γυναίκα" (παρ'όλο που κατέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό), αλλά να είναι και κάτι παραπάνω.
90
Ναταλί Σαϊτάκη
2018-01-12
Μέσα από οκτώ χορταστικά επεισόδια, η ιστορία της Mrs. Maisel μάς γνώρισε χαρακτήρες "palladin-ικούς" σε όλο τους το μεγαλείο, που αναπτύσσονται και αλληλεπιδρούν στο πλαίσιο μιας πλοκής ταυτόχρονα πρωτότυπης και οικείας.
80
Agathie Hadjicosti
2018-01-02
Η σειρά που λάτρεψε το κοινό μόλις από την πρώτη σεζόν δεν είναι άλλη από το «The Marvelous Mrs. Maisel». Είναι η αμερικάνικη κωμωδία που θα γίνει ο νέος σου εθισμός και θα σου κάνει παρέα τα βράδια και όχι μόνο.
80
Yorgos Kaleas
2018-01-04
Η σειρά δεν γίνεται βαρετή ούτε επιτηδευμένη. Το χιούμορ της είναι ένα από τα καλύτερα σε αντίστοιχες σειρές και ο κάθε χαρακτήρας έχει την δική του προσωπικότητα αλλά και προσέγγιση στον τρόπο με το οποίο σε κάνει να γελάσεις.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2018-01-08
...με τη Ρέιτσελ Μπρόσναχαν του «House of Cards» να είναι μαγική στο ρόλο μιας '50ς γυναίκας που βλέπει την τέλεια ζωή που νόμιζε πως ήθελε να καταρρέει και να διαπιστώνει έκπληκτη πως είναι γεννημένη με ταλέντο για σταντ-απ.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-01-06
Είναι ευτύχημα που η σειρά που δεν παίρνει τόσο σοβαρά τον εαυτό της – όπως τόσες άλλες που γλιστράνε εύκολα στον βλοσυρό διδακτισμό – παραμένοντας στα όρια της ελαφράς αλλά καθόλου ελαφρόμυαλης κομεντί που πετάει σπίθες στο πέρασμά της.