78
Παντελής Δασκαλέλος
2017-12-14
Ο τεράστιος open world κόσμος του, οι εκατοντάδες χαρακτήρες του και το πρωτότυπο σενάριό του θα σας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά αν και από πλευράς gameplay μιλάμε για μια τυπική Lego κυκλοφορία με ότι αυτό συνεπάγεται.
78
Demy
2017-12-16
Το νέο Lego Marvel Super Heroes 2 αποτελεί άξιο συνεχιστή του Lego Marvel franchise. Παρόλο που η ιστορία του δεν είναι κάτι το πολύ εντυπωσιακό, η παρουσία τόσων πολλών ηρώων της Marvel, σε συνδυασμό με τις πολλές μάχες, τα puzzles, τις αποστολές και τα mini-games εξασφαλίζουν στους παίκτες πολλές και ιδιαίτερα ευχάριστες ώρες παιχνιδιού. Αν λοιπόν ανήκετε γενικά τους Lego fans τότε το παιχνίδι αξίζει σίγουρα μια θέση στην συλλογή σας.
75
Μιχάλης Παγκίδης
2017-12-10
Το LEGO Marvel Super Heroes 2 έρχεται εμφανώς ανανεωμένο και καλύτερο του προκατόχου του. Οι περισσότεροι ήρωες είναι διαθέσιμοι σε ένα γεμάτο roster για εσάς και σας περιμένουν να ξεχυθείτε μαζί τους σε νέες περιπέτειες. Όσοι είστε γνωστοί fan των παιχνιδιών LEGO, σίγουρα θα χαρείτε με το νέο τίτλο της Traveller's Tales αλλά θα περιμένατε κάτι πολύ παραπάνω.
75
Γιάννης Μοσχονάς
2017-12-12
Η αναίμακτη, slapstick δράση είναι το επίκεντρο του Lego Marvel Super Heroes 2, το οποίο δεν διαφοροποιείται σε τίποτα από τα παιχνίδια που φέρουν την στάμπα Lego. Το τεράστιο roster του και η μορφή ενός πελώριου παιχνιδότοπου της Chronopolis το καθιστούν πηγή έντονης διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Το σενάριο του ικανοποίησε τις αφηγηματικές μας απαιτήσεις και η αφθονία στα collectibles καθιερώνει το replayability.
70
Χρήστος Λιάπης
2017-12-08
Δεν είναι καθόλου κακό παιχνίδι το Marvel Super Heroes 2. Αντιθέτως, πρόκειται για μια από τις κορυφαίες LEGO προτάσεις, προσφέρει ώρες επί ωρών ενασχόλησης/ διασκέδασης και αν κάποιος είναι φαν τόσο των LEGO τίτλων όσο και της Marvel, η αγορά σχεδόν επιβάλλεται. Αλλά τι άλλο να πούμε πλέον για τη γνωστή «συνταγή» των LEGO; Ας κάνουμε και εχθρούς λοιπόν, αλλά και τα μακαρόνια με κιμά αν τα τρώμε κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα τα σιχαθούμε. Ορίστε, το είπαμε.
69
Gkogkas Antonis
2017-12-06
Το Lego Marvel Super Heroes 2 δεν μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ήταν αρκετά υποτονικό και αν εξαιρέσουμε τους όμορφους διαλόγους, τον ήχο αλλά και το καταπληχτικό παίξιμο από τους ηθοποιούς, δεν έδωσε τα αναμενόμενα.
65
Kostas Nikolouzos
2017-12-04
Η επανάληψη στο Gameplay των τίτλων LEGO έχει αρχίσει να κουράζει και χρειάζονται δραστικότερες αλλαγές πλέον. Αν είστε λάτρεις της Marvel και γνωρίζετε από LEGO τίτλους θα ευχαριστηθείτε το LEGO Marvel Super Hero 2. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε για πρώτη φορά με τη σειρά, ίσως θα ήταν καλύτερο να αρχίσετε από κάποιον άλλον τίτλο της.
60
Ελένη Δρίβα
2017-12-02
Το Lego Marvel Super Heroes 2 αποτελεί μια παρέλαση από αμέτρητους υπερήρωες της Marvel, με ποικιλία στις περιοχές, ενδιαφέρον σενάριο και διασκεδαστικό σύστημα μάχης. Θα απασχολήσει για πολλές ώρες όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί του. Όλα τα θετικά όμως χάνονται στο χάος από προβλήματα που πλήττουν το τίτλο. Η AI των συμμάχων σας είναι προβληματική, τα glitches ένα συχνά επαναλαμβανόμενο φαινόμενο και τα boss battles μονότονα. Ίσως το Lego Marvel Super Heroes 2 να είναι πιο απαιτητικό από ότι θα έπρεπε, για την ηλικία στην οποία απευθύνεται.