95
Δημήτρης Καραθάνος
2017-12-12
Πες το νέο Deadwood, πες το There Will Be Blood με μια νότα True Grit, στα επτά χορταστικά, εκτεταμένης διάρκειας επεισόδια το Netfix τελειοποιεί τη μαγική συνταγή του. Υψηλός προϋπολογισμός, εκλεκτό καστ, πολλή βία, λίγο σεξ, αρκετό χιούμορ. Υπερθέαμα στις οθόνες μας.
90
Στέργιος Πουλερές
2017-12-08
Ένα δημιούργημα που έχει τα πάντα από το είδος του. Πλάνα τύπου spaghetti, σερίφηδες, πιστολέρο ολκής, επικηρυγμένους, συμμορίες ληστών που σκοτώνουν χωρίς σταματημό και καβαλούν τα άλογα τους για να πάνε στον επόμενο στόχο, ιθαγενείς. Μια πλήρης παλέτα. Α, και οι τεχνικές. Σκηνές που ξεκινούν με γενικό πλάνο και έρχονται σε ένα close up.
90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
2017-12-10
Πανοραμικά και γενικά πλάνα που δεν χορταίνεις, χρώμα ιδιαίτερο, ηθοποιούς που μαγεύουν και χαρακτήρες που σου μένουν.
80
LorneMalvo
2017-12-02
Ίσως, να μην είναι φεμινιστική με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει και σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά είναι αυτό πραγματικά κακό; Καθόλου, θα τολμήσω να πω, αφού ακόμα και έτσι, έχει πράγματα να πει και στην τελική, αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάτσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε μια απ΄ τις ομορφότερες σειρές της χρονιάς, η οποία περιλαμβάνει υπέροχους ηθοποιούς και διαθέτει ένα πολύ καλό σενάριο.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2017-12-06
Το «Godless» είναι γουέστερν και μάλιστα καθαρόαιμο. Με τις μονομαχίες, τα άλογα, τους Ινδιάνους αυτόχθονες με το αιώνιο ανεξάρτητο πνεύμα, τα σαλούν που γίνονται λαμπόγυαλο, τους καλούς και τους κακούς, και τα απέραντα τοπία.
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-01-04
Η σειρά δεν βιάζεται καθόλου και αυτό είναι το θετικό, δεν φοβάται τις σιωπές, τα μεγάλα βουβά πλάνα με τις εξαιρετικές αχανείς εκτάσεις να μαγεύουν. Είναι πολύ καλογυρισμένη, κινηματογραφική ως προς τη σκηνοθεσία της, με πλάνα που άλλοτε ως μάτι του Θεού ταπεινώνουν τους ήρωες και άλλοτε με χαμηλά πλάνα (κοντρ πλονζέ) αναδεικνύουν το μεγαλείο τους.