90
Παναγιώτης Πετρόπουλος
2017-12-14
Με περισσότερα πράγματα να γίνουν εντός της πανέμορφης Lunala, αρκετά περισσότερα και καινούρια Pokémon και μάχες με...κακούς που αγαπήθηκαν από προηγούμενες γενιές, οι τελευταίες εκδόσεις της κλασικής σειράς RPG για το Nintendo 3DS δίνουν το τέλειο αποχαιρετιστήριο νεύμα με ένα 30άρι ωρών gameplay στο νερό και ακόμα περισσότερο replayability.
90
Κώστας Παπαμήτρου
2017-12-12
Είναι δυο παιχνίδια που πατάνε γερά επάνω σε όλα αυτά τα στοιχεία που έκαναν μοναδικές τις δυο προηγούμενες περιπέτειες και που κάνουν τίμιες προσπάθειες να τα πάνε παρακάτω όσο το δυνατόν περισσότερο. Και θα μείνουμε ακριβώς εδώ: δεν προτείνουμε το παιχνίδι σε όσους θέλουν να δουν πολλά, πολλά νέα στοιχεία επάνω σε μια ήδη αλλαγμένη συνταγή gameplay. Το συστήνουμε, όμως, ανεπιφύλακτα σε όλους όσους θέλουν να «ξεζουμίσουν» αυτή τη νέα περιπέτεια και να ταξιδέψουν στην Αλόλα για μια τελευταία φορά, περιμένοντας με ανυπομονησία το τι μπορεί να προσφέρει η Game Freak με το πρώτο παιχνίδι της σειράς για το Switch.
85
agilebeast
2017-12-06
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Ultra Sun & Ultra Moon είναι η απόλυτη εμπειρία της 7ης γενιάς Pokemon. Εάν όμως έχεις γίνει ήδη ο πρωταθλητής της Alola με την απλή έκδοση, θα είναι λίγο δύσκολο να δικαιολογήσεις την αγορά των Ultra, εκτός εάν είσαι φανατικός θαυμαστής της σειράς.
85
Demy
2017-12-08
Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν ήδη δοκιμάσει τα Sun & Moon, από τα Ultra Sun και Ultra Moon θα πρέπει να περιμένετε μια διαφορετική πλοκή στην ιστορία, καθώς και τα καινούργια στοιχεία που σας ανέφερα λίγο νωρίτερα. Αν πάλι δεν είχατε την ευκαιρία να παίξετε τους δύο προηγούμενους τίτλους, τότε οι καινούργιες εκδόσεις αποτελούν την ιδανική επιλογή για να το κάνετε!
85
Gogos
2017-12-10
Το Pokemon Ultra Sun / Moon αποτελεί ένα ανθολόγιο που περιλαμβάνει όλα αυτά τα στοιχεία που αγαπήσαμε στη θρυλική σειρά Pokemon εδώ και δύο δεκαετίες. Αν, λοιπόν, δεν έχετε επενδύσει μέχρι στιγμής στην έβδομη γενιά, το Pokemon Ultra Sun / Moon αποτελεί χωρίς αμφιβολία την καλύτερη εκδοχή της.
80
Παναγιώτης Τριάντης
2017-12-02
Οι νέοι παίκτες σίγουρα θα μείνουν άναυδοι με το περιεχόμενο του τίτλου και θα το απολαύσουν στο έπακρο. Όσοι επιστρέφουν στην Alola για δεύτερη φορά ίσως βαρεθούν στην αρχή του παιχνιδιού, όμως το νέο υλικό που προστέθηκε σίγουρα θα τους ικανοποιήσει στο έπακρο, ειδικότερα αν είναι οπαδοί της σειράς, καθώς οι ισχυρές δόσεις νοσταλγίας θα τους πάνε πίσω στο Kanto και όχι μόνο.
80
Γιάννης Βανιτσίδης
2017-12-04
Έχουμε σίγουρα μια βελτιωμένη και συνολικά πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Pokemon. Οι νεώτεροι fans σίγουρα θα περάσουν πολλές ευχάριστες ώρες, δυστυχώς όμως με τους παλαιότερους φίλους της σειράς να βλέπουν αρκετά νέα στοιχεία τα οποία πολύ πιθανόν να τους απωθήσουν να ασχοληθούν παραπάνω από την κύρια ιστορία που προσφέρει. Σίγουρα όμως είναι ένας τίτλος που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας.