90
Κώστας Παπαμήτρου
2017-12-06
Είναι δυο παιχνίδια που πατάνε γερά επάνω σε όλα αυτά τα στοιχεία που έκαναν μοναδικές τις δυο προηγούμενες περιπέτειες και που κάνουν τίμιες προσπάθειες να τα πάνε παρακάτω όσο το δυνατόν περισσότερο. Και θα μείνουμε ακριβώς εδώ: δεν προτείνουμε το παιχνίδι σε όσους θέλουν να δουν πολλά, πολλά νέα στοιχεία επάνω σε μια ήδη αλλαγμένη συνταγή gameplay. Το συστήνουμε, όμως, ανεπιφύλακτα σε όλους όσους θέλουν να «ξεζουμίσουν» αυτή τη νέα περιπέτεια και να ταξιδέψουν στην Αλόλα για μια τελευταία φορά, περιμένοντας με ανυπομονησία το τι μπορεί να προσφέρει η Game Freak με το πρώτο παιχνίδι της σειράς για το Switch.
85
Demy
2017-12-04
Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν ήδη δοκιμάσει τα Sun & Moon, από τα Ultra Sun και Ultra Moon θα πρέπει να περιμένετε μια διαφορετική πλοκή στην ιστορία, καθώς και τα καινούργια στοιχεία που σας ανέφερα λίγο νωρίτερα. Αν πάλι δεν είχατε την ευκαιρία να παίξετε τους δύο προηγούμενους τίτλους, τότε οι καινούργιες εκδόσεις αποτελούν την ιδανική επιλογή για να το κάνετε!
80
Παναγιώτης Τριάντης
2017-12-02
Οι νέοι παίκτες σίγουρα θα μείνουν άναυδοι με το περιεχόμενο του τίτλου και θα το απολαύσουν στο έπακρο. Όσοι επιστρέφουν στην Alola για δεύτερη φορά ίσως βαρεθούν στην αρχή του παιχνιδιού, όμως το νέο υλικό που προστέθηκε σίγουρα θα τους ικανοποιήσει στο έπακρο, ειδικότερα αν είναι οπαδοί της σειράς, καθώς οι ισχυρές δόσεις νοσταλγίας θα τους πάνε πίσω στο Kanto και όχι μόνο.