90
Yorgos Kaleas
Αν θέλετε μια αγνή, ανόθευτη από "υπερφυσικά καρυκεύματα" διασκέδαση, τότε το Punisher θα σας δώσει κάτι παραπάνω!
90
Στέργιος Πουλερές
2017-11-20
Ξεπερνάει το Luke Cage, υπερβαίνει το Jessica Jones και σβήνει τις κακές εντυπώσεις από τα Iron Fist και Defenders.
90
Αντρέι Κοτσεργκίν
Και αυτές οι αλλαγές που συμβαίνουν και στην ψυχοσύνθεση του κεντρικού χαρακτήρα έχουν αντίκτυπο επάνω στον θεατή όχι μόνο χάρη στο στιβαρό σενάριο και την ιδιαίτερα 'αρχιδάτη' σκηνοθεσία που δεν μασάει και σου δίνει μερικές εξαιρετικά ρεαλιστικές και ωμές σκηνές βίας (αυτή η σκηνή με τον καθρέφτη ήταν υπερβολικά αιματηρή ακόμη και για τα χαλαρά standarts του Netflix) αλλά και χάρη στην , κυριολεκτικά, ψυχωμένη ερμηνεία του πρωταγωνιστή Jon Bernthal.
90
Βίαιη, αλλά και συναισθηματική, προσγειωμένη στην πραγματικότητα και επικεντρωμένη σε πραγματικούς ανθρώπους, η σειρά του Punisher μας παρουσιάζει έναν πραγματικό αντιήρωα που είναι αδύνατον να μην αγαπήσεις.
90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
2017-11-18
Ένας ήρωας προορισμένος να μείνει στις καρδιές μας, με μια νέα πρώτη σεζόν αρτιότατη, σκληρή και απολαυστικότατη, και ο πιο ιδανικός Punisher που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.
90
Κωνσταντίνος Σολδάτος
Ο ρόλος του Punisher ταιριάζει απίστευτα στον Jon Bernthal. Η σειρά απολαυστική, τρομακτικά όμορφη, μας κάνει να συμπαθήσουμε το διττό ρόλο του αντιήρωα vigilante. Αυτή εξαιρετικά καλοστημένη ξεπερνά σε αισθητική και σενάριο την πρώτη season του Daredevil και αποτελεί μάλλον την καλύτερη σειρά της Marvel έως σήμερα.
84
Γιώργος Μεσολογγίτης
2017-11-16
Ακόμα μια μαρβελοσειρά από το Neflix μας άφησε θετικές εντυπώσεις και μας κράτησε σε αγωνία, ξεχειλίζοντάς μας με συναισθήματα. Ήταν τέλεια σειρά το Punisher; Όχι, είχε προβληματάκια. Αλλά είχε και ένα τεράστιο αγκίστρι που δεν σε άφηνε να ξεκολλήσεις.
80
Θοδωρής Κανάκης
Το Punisher κατάφερε να διχάσει το κοινό μέσω της περίεργης κατανομής που έκανε ανάμεσα στην πλοκή του και στην ανάπτυξη των χαρακτήρων του. Παρόλα αυτά, παραμένει μια ενδιαφέρουσα σειρά που διεισδύει στην ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή της και μας προσφέρει συγκίνηση και σασπένς.
80
Νίκος Δρίβας
Αγωνιώδης, δυναμική, μα πάνω από όλα ευχάριστο και διασκεδαστικό πολλά ακόμα που μπορεί να γράψει κανείς, η πρώτη σεζόν του The Punisher είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να δει κάποιος με τον συγκεκριμένο ήρωα, κάνοντας τον θεατή να κολλήσει και να θέλει να δει όλα τα επεισόδια με ενδιαφέρον.
80
Χρήστος Χριστακίδης
2017-11-08
Το "The Punisher" παρά τα σφάλματα του, είναι μία εξαιρετική σειρά. Σίγουρα καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες της Marvel – εκτός του "Daredevil".
80
Χρήστος Χαλκίδης
2017-11-14
Αντλώντας από έναν ιδιαίτερα δημοφιλή ήρωα κόμικ (ο οποίος μεταφέρθηκε τρεις φορές στη μεγάλη οθόνη), η Marvel δημιούργησε μία σειρά που τη βοηθά να ανακάμψει από δύο προηγούμενες κακοτοπιές: το αμφιλεγόμενο "Iron Fist" και το αδιάφορο "Inhumans". Προσεγμένος σε κάθε λεπτομέρεια, ο πρώτος κύκλος του "The Punisher" εγγυάται 11,5 ώρες συναρπαστικής πλοκής και θεαματικών χορογραφιών μάχης.
80
Χρήστος Τριανταφύλλου
2017-11-12
Η σειρά ήταν εντυπωσιακά καλή, σε εντελώς άλλο επίπεδο απ' όσο νόμιζα: οι χαρακτήρες ήταν καλογραμμένοι, είχαν βάθος και πολλαπλά επίπεδα, υπήρχε μια καλή απόδοση προβληματισμών για τη θέση της βίας και για το δικαίωμα χρήσης της, υπήρχε μια εξαιρετική απεικόνιση της κατάστασης των επαγγελματιών στρατιωτών των ΗΠΑ και του τι κάνει ο πόλεμος στο μυαλό και στην ψυχή τους.
80
Βαρβάρα Κοντoνή
2017-11-10
Η πρώτη σεζόν του «The Punisher» δεν είναι μια τέλεια σειρά, υπάρχουν (εσκεμμένα) βραδυφλεγή επεισόδια που θα μπορούσαν να «τρέξουν» καλύτερα, και οπλικές «χορογραφίες» που μοιάζουν ανά στιγμές ερασιτεχνικές. Στο σύνολό της, όμως, είναι μια σειρά που στέκεται εύκολα μόνη της χάρη στους χαρακτήρες της, χάρη στο συμπεριφορικό «άνοιγμα» του ομώνυμου ήρωα ως κάτι ανώτερου μιας θανατηφόρας μονάδας που σπέρνει τον όλεθρο.
80
nikos fekkas
Τόσο οι χαρακτήρες που εμπλέκονται στη δράση όπως η αφοσιωμένη αστυνομικός Madani και ιδιαίτερα ο πολύ ενδιαφέρον Billy Russo όσο και οι χαρακτήρες που έχουν να κάνουν με τις πιο ήρεμες υποπλοκές όπως ο Micro και η Sarah,έχουν κάτι να δώσουν στη σειρά! Γενικά λοιπόν έμεινα πολύ ευχαριστημένος απ'την πρώτη αυτή σεζόν και ελπίζω σε ακόμα πιο δυνατές συνέχειες!
75
Νίκος Γιακουμέλος
2017-11-04
Το Punisher, χωρίς να είναι τέλειο, καθώς σε πολλά του σημεία διαφαίνεται μια αδυναμία να προχωρήσει την πλοκή του, η οποία άλλοτε σέρνεται και άλλοτε τρέχει να προλάβει, καταφέρνει και θέτει μια ενδιαφέρουσα οπτική στην Νέα Υόρκη της συνεργασίας Netflix/ Marvel, ίσως πιο παραδοσιακή από όσο θα θέλαμε, αλλά σίγουρα άξια αναφοράς.
75
Απόστολος Κίτσος
Παροδικά προβλήματα στην εξέλιξη της σεναριακής πλοκής, αρκετή καταχρηστική βία στα όρια του torture porn λοιπόν, όμως μελετημένη εικονογράφηση και έξυπνα σκιαγραφημένα κάδρα δημιουργούν μια ομοιογένεια στην αισθητική της σειράς, ένα συμπαγές μίγμα που ποτέ δεν προδιδει και πολλές φορές συνεπικουρεί το ταιριαστό soundtrack του Tyler Bates αποτυπώνοντας με εύστοχες ηχητικές εικόνες την συνασθηματική φόρτιση των πρωταγωνιστών.
75
Χρήστος Ασάρβελης
2017-11-06
Αν κοιτάξουμε συνολικά τη σειρά, θα μπορούσε πολύ εύκολα να μας έχει δώσει μια σεζόν μικρότερη, με γρήγορη εξέλιξη, μπόλικη δράση, αρκετές ανατροπές και πολύ καλύτερο ρυθμό. Και τον Frank να φοράει το αλεξίσφαιρο γιλέκο με το κρανίο πολύ πιο γρήγορα... Η εξέλιξη της ιστορίας είναι αργή αρχικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα επεισόδια είναι κακά ή προχειροφτιαγμένα. Και η αλήθεια είναι ότι τα παραπάνω στοιχεία αρχικά με ξένιζαν, αλλά όσο προχωρούσε η πλοκή και αφότου έπεσαν τα credits του τελευταίου επεισοδίου, τα έβλεπα με ολοένα και πιο θετική ματιά.
50
Αλέξανδρος Κυριαζής
2017-11-02
Ναι, το The Punisher είναι μια αξιόλογη, καλογυρισμένη παραγωγή με καλές ερμηνείες και ωραία μουσική, αλλά τι να το κάνεις όταν αυτή ουσιαστικά ξεκινάει μετά το 8ο επεισόδιο, και μάλιστα χωρίς να σε αποζημιώνει πλήρως για την υπομονή που έκανες για να φτάσεις μέχρι εκεί.