70
Γιάννης Σιδηρόπουλος
2017-11-06
Είναι ένας καλός Racing τίτλος συνολικά που ωστόσο όφειλε να υποστεί πολλές ακόμα βελτιώσεις για να μπορέσει να αγγίξει το μεγαλείο των προηγούμενων τίτλων του franchise.
60
Χρήστος Παπέλης
2017-11-02
Δεν περίμενα να δω κάτι το ολοκληρωτικά νέο, αλλά περίμενα να δω ένα παιχνίδι που έχοντας ανέβει το σκαλί με το προηγούμενο παιχνίδι, θα φτάσει επιτέλους στο επόμενο επίπεδο. Μάλλον είχα θέσει τον πήχη ψηλά, περιμένοντας να δω κάτι διαφορετικό από την ΕΑ, αλλά φαίνεται ότι η νέα φάση του franchise έχει τη δυναμική φωτοβολίδας και το μέλλον φαντάζει αβέβαιο.
60
Χρήστος Λιάπης
2017-11-04
Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με ένα παιχνίδι που προσπαθεί να κάνει αρκετά πράγματα μαζί με μικρή επιτυχία, εισάγει κάποια άλλα αμφιλεγόμενα, αλλά στον πυρήνα του κρύβεται ένα πολύ καλό racing παιχνίδι. Υπήρχε κατά την ενασχόλησή μας με το παιχνίδι η συνεχής αίσθηση ότι μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα, και ότι δεν κάνει το κάτι παραπάνω σε κανέναν τομέα. Γίνονται κάποια μικρά βήματα μπροστά και προσφέρει διασκέδαση στο κοινό που απευθύνεται, αλλά το Payback είναι εν τέλει ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί σχετικά γρήγορα.