95
Alex Lazaridis
2017-11-20
Το The Frozen Wilds κλείνει περίφημα και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τις περιπέτειες της Aloy, διδάσκοντας για ακόμη μια φορά όχι μόνο πώς γίνεται ένα άριστο παιχνίδι, αλλά και ένα expansion που να αξίζει τα λεφτά του.
90
Panzerfaust
Το Frozen Wilds είναι μια ποιοτική προσθήκη που επεκτείνει την ενασχόληση με το Horizon Zero Dawn για αρκετές ώρες (20 ώρες περίπου αν αποφασίσετε να τα κάνετε όλα και να εξερευνήσετε όλο το νέο χάρτη). Αν σας άρεσε το Horizon, σας περιμένει μια ωραία, προκλητική και συνάμα απολαυστική περιπέτεια.
90
Νίκος Λυμπέριος
2017-11-18
Η διάρκεια και το περιεχόμενο του The Frozen Wilds σε συνδυασμό με την χαμηλή του τιμή, το κάνουν εξαιρετική πρόταση για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού που θέλουν για ακόμα μια φορά να χαθούν στον όμορφο κόσμο της νέας γης.
87
Dimitris Karamanidis
2017-11-16
Πρόκειται για πρόσθετο περιεχόμενο που προσθέτει ενδιαφέρουσα κύρια και παράλληλη ιστορία, βελτιώσεις και πλούσιο περιεχόμενο σε συνδυασμό με τη βάση ενός παιχνιδιού που τα κάνει όλα σχεδόν τέλεια. Εάν η Guerilla Games είχε καταφέρει να βελτιώσει το melee combat σύστημα θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για έναν βαθμό κοντά στο απόλυτο.
85
Μιχάλης Παγκίδης
2017-11-10
H Sony μαζί με την Guerrilla Games, κλείνουν για την ώρα την περιπέτεια της Aloy με τον καλύτερο τρόπο. Κάθε gamer πρέπει να δοκιμάσει τον εν λόγω τίτλο και να χαθεί σε αυτόν τον μαγευτικό τόπο της βλάστησης αλλά και του χιονιού. Ένα είναι σίγουρο, η Aloy θα επιστρέψει...
85
Νίκος Κατόγλου
2017-11-12
Το DLC αξίζει τα λεφτά του για το περιεχόμενο που προσφέρει και το συνιστώ σε νέους παίκτες που θέλουν να δοκιμάσουν το παιχνίδι αλλά και σε παλιούς, που ψάχνουν την ευκαιρία να γυρίσουν.
85
Γιάννης Τσιτσέλης
2017-11-14
Προσφέροντας αγόγγυστα έξτρα περιεχόμενο, που αγγίζει τις 15 ώρες, και διατηρώντας τους ίδιους γνώριμους μηχανισμούς που έκαναν τον τίτλο εμπορική επιτυχία, δίνει την καλύτερη αφορμή σε όσους απόλαυσαν την περιπλάνηση και τις μάχες στον μεταποκαλυψιακό κόσμο του να επιστρέψουν σε αυτόν μέχρι το επόμενο, αναπόφευκτο sequel που λογικά θα δούμε στο άμεσο μέλλον.
83
Τάκης Ζύγουρας
Τα τοπία και γενικότερα το οπτικό κομμάτι του DLC παραμένει στα υψηλά επίπεδα του βασικού παιχνιδιού, συνθέτοντας ένα νέο αλλά εξ' ίσου συναρπαστικό κομμάτι στο παζλ της Guerilla Games. Η δυσκολία είναι αυξανόμενη και κλιμακωτή και οι νέοι εχθροί θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Με νέα διαθέσιμα skills, νέα όπλα και πανοπλίες θα έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά τη μάχη. Πάρτε τη φαρέτρα σας λοιπόν, οπλιστείτε με υπομονή και συνεχίστε από εκεί ακριβώς που σταμάτησε το "διαμάντι" που λέγεται Horizon Zero Dawn.
80
Απολαύστε άλλο ένα chapter στον κόσμο του Horizon Zero Dawn μέχρι το επόμενο πόνημα της Guerrilla, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ποιοτικές αυτές οι δέκα με" δεκαπέντε ώρες μαζί του και που ξέρετε ίσως σας δώσει και την ώθηση να ασχοληθείτε με μερικά μισοτελειωμένα quest του κυρίως παιχνιδιού.
80
Xenophon Papadopoulos
Το Frozen Wilds είναι ένα add-on του Horizon που αξίζει να το δοκιμάσεις, είτε είσαι φανατικός fan της σειράς, είτε είσαι καινούργιος στο χώρο.
80
Μάνος Βέζος
2017-11-08
Είναι αδύνατο να μη δούμε θετικά τόσο την προσπάθεια της Guerilla για το συγκεκριμένο expansion όσο και της Sony για τα λίγα αλλά μεγάλα συνήθως expansions σε παραγωγές της με έμφαση στην αφήγηση. Κι αν σας αφήνουν αδιάφορους τέτοιοι ρομαντισμοί, υπάρχουν και Daemonic Thunderjaws που σίγουρα θα σας κάνουν να νιώσετε ζωντανοί και πάλι.
80
Μάνος Γρυπάρης
2017-11-06
Αν τερματίσατε το πρώτο τότε και μόνο αξίζει να το αποκτήσετε, για να κερδίστε έτσι επιπλέον ώρες διασκέδασης.
80
Θέμης Μπολτσής
2017-11-04
Προσωπικά δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ως το απόλυτο expansion που δεν πρέπει να χάσει κανείς, αλλά θα ήμουν ψεύτης αν δεν έλεγα πως απόλαυσα ιδιαιτέρως τις ώρες μου στα πανέμορφα χιονισμένα τοπία του, τα οποία δίχως υπερβολή ρίχνουν σαγόνια. Οι προσθήκες στο combat, τα νέα skills, οι πιο δύσκολοι καινούργιοι εχθροί και η συμπαθητική ιστορία είναι η τρούφα στη γλυκιά πάστα που μας σέρβιρε η Guerilla Games για επιδόρπιο. Μέχρι το αναπόφευκτο sequel θα παραμείνουμε με μια γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
75
Παντελής Δασκαλέλος
2017-11-02
To The Frozen Wilds είναι ένα "τίμιο" add-on από πλευράς διάρκειας, το οποίο διακρίνεται για τα υψηλά production values του, αλλά δυστυχώς δεν προσφέρει κάτι παραπάνω, πέρα από μερικά νέα όπλα και μια καινούργια κατηγορία εχθρών.