100
Δημήτρης Φλωρής
2017-11-20
Με περισσότερο χιούμορ, πιο γεμάτη αλλά μετριασμένη αφήγηση, ώριμους πλέον χαρακτήρες και συγκινητικές στιγμές, ο δεύτερος κύκλος του Stranger Things είναι ένα καλά μελετημένο project και καλύτερος από τον πρώτο λόγω της πολυεπίπεδης αφήγησης του, καθώς ανεβάζει τον πήχη στο ψηλότερο σημείο.
95
Νίκος Παπαδόπουλος
Θεωρώ πως έκανε σχεδόν τα πάντα καλύτερα από τη πρώτη σεζόν και ελπίζω πως θα συνεχίζει να το κάνει καθώς αποτελεί μια από τις πιο ειλικρινείς σειρές. Το 'Stranger Things' ξέρει τι πραγματεύεται και το κάνει σωστά.
95
Αποστόλης Σαμακοβλής
Μιλάμε για την καλύτερη sci-fi/horror σειρά που έχει βγει (προσωπική άποψη) και συστήνεται σε όλους.
90
Στάθης Ιωάννου
2017-11-16
Έχουμε περισσότερη δράση, περισσότερο μυστήριο και τους λατρεμένους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου με μεγαλύτερα προβλήματα, δοσμένα όλα με νοσταλγική 80s ατμόσφαιρα. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί είδα τα εννιά επεισόδια σε μία μέρα; Stranger Things is back baby κι εμείς γυρίσαμε ήδη upside down!
90
Στέργιος Πουλερές
2017-11-14
Για το μόνο που μπορούμε να μιλήσουμε με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι η 2η σεζόν του Stranger Things παίρνει τα ωραιότερα στοιχεία του horror και δημιουργεί ένα αμάλγαμα που θα είναι σημείο αναφοράς. Θα είναι η μεταφορά μας στις επόμενες γενιές.
90
Ανδρέας Ποταμίτης
Όλη η σεζόν είναι ένα roller-coaster από έντονα συναισθήματα είτε είστε φαν ή όχι. Θα γελάτε, θα μένετε άφωνοι και θα κλαίτε με την εξέλιξη της όλης πλοκής σε σημείο που θα πρηστούν τα μάτια σας (για άλλη μια φορά μιλά η εμπειρία),μέχρι να φτάσετε και στην λύτρωση του τελευταίου επεισοδίου, το οποίο υπόσχεται άλλη μια σεζόν.
90
Γιώργος Μεσολογγίτης
Το Stranger Things δεν είναι μια τέλεια σειρά. Απέχει λίγο από το να είναι κατά τη γνώμη μου. Είναι όμως για σειρά με ψυχή και καρδιά που την ζεις και νοιάζεσαι ακόμα και για την γάτα του Dustin.
90
Nancy Kara
Αυτή ήταν και η μαγική συνταγή της σειράς στην οποία βασίστηκε η ιστορία. Το βάρος δηλαδή των σχέσεων μεταξύ των χαρακτήρων. Δεν είναι ο κίνδυνος της επιβλητικής σκιάς αλλά οι δεσμοί που δημιουργούνται γύρω από αυτήν. Άλλωστε, το ανθρώπινο δράμα είναι πάντα πολύ πιο επιβλητικό και τρομακτικό από οτιδήποτε υπερφυσικό.
90
Κατερίνα Σιδηροπούλου
2017-11-18
Το «Stranger Things 2» είναι ένα καλά μελετημένο πρότζεκτ και καλύτερο από τον πρώτο κύκλο λόγω της πολυεπίπεδης αφήγησης του, των συγκινητικών στιγμών που διαδέχονται τις χιουμοριστικές και των ταλαντούχων μικρών πρωταγωνιστών που αναπτύσσουν σωστά τους χαρακτήρες τους.
90
Χρήστος Καραντωνίου, Γιώργος Βορριάς
Με χαρά τολμώ να πω πως η δεύτερη σεζόν είναι πράγματι καλύτερη από την πρώτη. Οι χαρακτήρες προχωράνε και εξελίσσονται, η αγωνία είναι κλιμακωτή, με πραγματική κορύφωση και οι νέοι χαρακτήρες είναι ότι πρέπει, είτε συμπαθητικοί, είτε καθάρματα.
90
Αντώνης Κωνσταντάρας
2017-11-12
Τα νέα επεισόδια μου θύμησαν γιατί αγάπησα τόσο πολύ αυτήν τη σειρά. Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να ανατριχιάζω, ενώ η φωτογραφία και τα οπτικά εφέ έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και στους νέους χαρακτήρες, οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν έξτρα ενδιαφέρον στο σενάριο.
85
Θοδωρής Κανάκης
Η δεύτερη σεζόν Stranger Things συνέχισε αποτελεσματικά την ιστορία που αγαπήσαμε στον πρώτο κύκλο, διευρύνοντας το καστ των πρωταγωνιστών της αλλά και τους κινδύνους που αυτοί αντιμετωπίζουν. Ελπίζουμε πως το επόμενο ραντεβού μας με την σειρά θα έρθει γρήγορα και θα είναι εξίσου απολαυστικό με τα προηγούμενα.
85
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2017-11-10
Το Stranger Things 2 αποτελείται από 9 ώρες ιδιαίτερα εθιστικού, απολαυστικού και συγκινητικού τηλεοπτικού χρόνου. Η σειρά επιστρέφει αρκετά πιο καλογυρισμένη, με εξαιρετικό μοντάζ και sound design, με σταθερά πανέμορφο soundtrack και με δύο τελευταία επεισόδια που ξεπερνούν κατά πολύ την πλειοψηφία των πρόσφατων mainstream χολιγουντιανών παραγωγών σε ένταση, αγωνία και απόλαυση.
80
Γιάννης Πατλάκας
Μπορεί να μην πιάνει τα υψηλά στάνταρ της πρώτης σεζόν, και σε κάποια σημεία να φτάνει τα όρια των χαρακτήρων της, παρ' όλα αυτά όμως επεκτείνει την μυθολογία, κρατά την αγωνία σε υψηλά επίπεδα και συνεχίζει να αποτελεί μία από τις σειρές που δύσκολα μπορεί κάποιος να σταματήσει να μη δει και το επόμενο και το μεθεπόμενο επεισόδιο, κάνοντας την να μοιάζει περισσότερο με μια 9ωρη ταινία με αρκετά ενδιάμεσα cliffhangers.
80
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
Το Stranger Things τα κατάφερε! Sequel που καταφέρνει να είναι το ίδιο καλό με την πρώτη season. Τα νέα πρόσωπα μπαίνουν αρμονικά στην παρέα, τα παλιά παίρνουν τον χρόνο τους για να λάμψουν και ο κόσμος επεκτείνεται.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-11-08
Οι Ντάφερ προς τιμήν τους δεν επιχειρούν να ξαναπούν μια ίδια ιστορία. Ο κόσμος της σειράς εδώ μεγαλώνει μέσα από νέους χαρακτήρες, νέα σκηνικά, μια μεγαλύτερη ματιά στην άλλη διάσταση και τα πλάσματά της, και μια προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας που κρύβεται κάτω από ένα πέπλο συνωμοσίας.
80
Γιάννης Λυμπέρης
Κάθε σκηνή δράσης είναι εξαιρετική σε ρυθμό και σασπένς αλλά οι δημιουργοί δεν θέλησαν να γεμίσουν τη σειρά με αυτές γιατί απλά θα χάνονταν η καρδιά της. Οι χαρακτήρες.
80
Γιώργος Καραλιάς
2017-11-06
Η δεύτερη σεζόν του Stranger Things δύσκολα θα προσηλυτίσει νέους πιστούς, αλλά σίγουρα κάνει ό,τι χρειάζεται για να ικανοποιήσει απόλυτα τους παλιούς. Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα, η σκηνοθεσία πολύ καλή, το καστ εξαιρετικό, η νοσταλγία υπάρχουσα και αυτή η μαγική ατμόσφαιρα που σε τραβάει χωρίς να μπορείς να αντισταθείς παραμένει αναλλοίωτη.
75
Γιάννης Μόσχος
2017-11-04
Η δεύτερη σεζόν του «Stranger Things» κλείνει με όμορφο και γλυκό τρόπο που ικανοποιεί άπαντες και την ίδια στιγμή ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για να περιμένουμε να εξερευνηθεί στην τρίτη σεζόν. Παρόλα αυτά, με το που τελειώνει, την ίδια στιγμή σου ανοίγει και η όρεξη σαν μόλις να αρχίζει. Δεν είναι κακή και πατάει σωστά πάνω στη νοσταλγία των 80s, η πρώτη φορά όμως είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί.
70
Αλέξανδρος Κυριαζής
2017-11-02
Η δεύτερη σεζόν του Stranger Things ήταν εξίσου απολαυστική με τη πρώτη. Αξιοποίησε τα περισσότερα από τα ατού της και χορταίνει το θεατή χαρίζοντάς του μια αγνή 80's εμπειρία, με ότι καλό ή κακό αυτό συνεπάγεται. Σε διαφορετικές δόσεις μεν, αλλά τα προβλήματα που είχε στη πρώτη του σεζόν παραμένουν και εδώ, με το πρώτο μισό της σεζόν να σπαταλάει υπερβολικά πολύ χρόνο δεξιά κι αριστερά, όμως να μας αποζημιώνει στη συνέχεια.