70
Σταύρος Λιναρδάκος
2018-02-06
Το Layton's Mystery Journey είναι το σημείο αλλαγής (καμπής;) για τη δημοφιλή adventure puzzle σειρά. Αυτή η σταθερά έχει με τη σειρά της το αποτέλεσμα να σηκώνει επάνω του το δυσανάλογο βάρος των αλλαγών, των πειραματισμών, της απουσίας του Akira Tago, της προσπάθειας ανανέωσης της σειράς και της μεταφοράς της σε μια νέα εποχή. Το νέο παιχνίδι της Level-5 δεν καταφέρνει να κάνει αυτό το πέρασμα με απόλυτη επιτυχία, αφού αν και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, είναι βέβαιο πως πολλοί θα απογοητευθούν και θα παραμείνουν με την ανάμνηση των προηγούμενων τίτλων.
70
Dimpap28
2018-02-04
Εάν έχετε δοκιμάσει παλαιότερα παιχνίδια Layton, ίσως η νέα διάρθρωση της ιστορίας να σας ξενίσει. Αν όχι, είναι ένας τίτλος που θα σας βάλει σταδιακά στη λογική των Layton παιχνιδιών, ώστε να δοκιμάσετε και στη συνέχεια και τα υπόλοιπα.
50
Νεκτάριος Παπαδάκης
2018-02-02
Και πάλι, ο τρόπος που εξελίσσεται η πλοκή είναι αποκαρδιωτικός, αποτυγχάνοντας τελικώς να δημιουργήσει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Μόνο οι φίλοι της σειράς θα απομυζήσουν κάποια ευχαρίστηση από αυτόν αλλά ακόμα και αυτοί τελικώς θα νοσταλγήσουν το δαιμόνιο Professor και τον Luke. Η χαμηλότερη τιμή διάθεσης της έκδοσης mobile, σίγουρα κάνει πιο εύπεπτη τη γενικότερη κρυάδα του Mystery Journey πάντως.