90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
2017-12-06
Η πρωταγωνίστρια Pamela Adlon έδωσε ρέστα στη νέα σεζόν του "Better Things" η οποία έριξε μια μοναδική ματιά στην πολυτάραχη σχέση μαμάδων και κορών.
80
Ελένη Σπανού
2017-12-02
Η δεύτερη σεζόν του Better Things σε αντίθεση με την πρώτη, σκηνοθετήθηκε αποκλειστικά από την Pamela Aldon (την πρωταγωνίστρια) και πήρε μια πιο ήρεμη, αργή και ανθρώπινη νότα. Δεν βιάστηκε να δείξει τίποτα, άφηνε plotlines χωρίς να τους δίνει closure και είχε ρεαλιστικούς διαλόγους -οι περισσότεροι ήταν καθαρό improvising- που σου θύμιζαν τη καθημερινότητα και όχι το στούντιο.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2017-12-04
Η ηρωίδα μας ξέρει ότι από τη στιγμή που έχει τρία παιδιά (και μια μαμά που μοιάζει να ρετάρει, συνήθως με σπαρταριστούς για τον θεατή τρόπους) η ζωή της προ πολλού δεν της ανήκει ακριβώς, αλλά κι αυτό εντάξει είναι και δίκαιο. Και να μην είναι, πρέπει να το διαχειριστεί και συγχρόνως να βρει και κάποιο χρόνο για τις προσωπικές της γκομενικές ανάγκες. Το παλεύει έτσι κι αλλιώς και σ' αυτό το δεύτερο κύκλο «ανοίγει» τη θεματολογία προς πάσα κατεύθυνση, ακροβατώντας μεταξύ ευαισθησίας και αποφασιστικότητας, ανάλογα με την περίσταση.